Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Vážné ublížení na zdraví ve službách ZZS.


neznamy#1756

Smazaný účet

96
7.7.2021 23:30, naposledy upraveno 7.7.2021 23:39 uživatelem neznamy#1756

Podatel: Katarina Volkova

Věc: Žádost o finanční náhradu jako odškodnění za vážné poškození mé osoby od p. Alvaro Perez.


Odůvodnění:

Vážený soude,

ve dne 04.07.2021, kolem 22:20, během výkonu mé služby Zdravotnické záchranné služby, jsem byla málem usmrcena, z čehož jsem utrpěla na střelné poranění z automatické pušky, jedná se čistě o šestiranný průstřel hrudníku, bohužel byla zasažena levá plíce. Masivně jsem krvácela. Kolegové ze záchranné služby mě odvezli do nemocnice a proběhly operativní zákroky. Špatně se mi dýchalo po probouzení se z operace po zhruba půl hodině. Od propuštění z nemocnice jsem začala mít nějakou formu traumata z hlasitých zvuků (např. antilag systémů) a výstřelů po zjištění skutečnosti, která se konala během mého výkonu práce ZZS. Toto vážné poranění mé osoby mě překáží ve výkonu služby ZZS, tudíž mám pracovní neschopnost do konce pracovního týdne.


Záměr: Požadavek finanční náhrady (odškodné) od p. Alvaro Perez za vážné poškození vůči mé osoby, během ZZS výslužby, ve výši 2.000.000 Kč.


Přílohy: Níže.

Lékařská zpráva od ředitele ZZS J. Lemky:


Záznam z autokamery ZZS IP-1 + Bodycam záchranářky jménem Nela Davis:

Vozidlo IP-1 jede od VS se zapnutými majáky a sirénou směr od MG do BB, za mostem kousek od křižovatky u taxíku, který je nabourán s bílým BMW. U něho stojí chlap s automatickou zbraní AK-74 a začal mířit na záchranáře, co přijeli v IP 1. Záchranářka Katarina Volková zůstala sedět v autě, druhá záchranářka Nela Davis obešla přes předek vozidla IP-1 ke Katarině k oknu pravých dveří. Nela Davis dala ruce nahoru, muž se zbraní ruce namířil na vozidlo IP-1, bylo slyšet, že křičel "Na zem!" a poté spustil palbu na vozidlo přesně na místo spolujezdce, poté pachatel utekl doprava do keře, dále je vidět příjezd
vozidla RZP a ošetření zraněné záchranářky, po chvíli konal odjezd RZP zraněnou záchranářkou.


Záznam z autokamery PSA ZT-6:

U DH stojí 2 osoby, který dělají traffic stop. Khristina Turkicho stojí za DH, poté za ní přiběhl muž, který řekl "tamten má AK"
Khristina se otočila, rozjela se ke skupince lidí, viděla osobu s AK, která ihned střílela. Při prvním střílení se osoba netrefila, Khristina tam jela po druhé, tahala Glocka, ale nestihla to, a osoba jí dala jedničku.
Osoba měla černý šátek.
V záznamu byl vidět policista v civilu s PDW a neprůstřelnou vestou. Oblečení černé kalhoty a košile. Jedná se o Jacoba Blacka. Taktéž v záznamu byla vidět policistka, do které ji nebylo vidět do obličeje.
Dále nebylo vidět přes rozbité sklo, byli slyšet výstřely z PDW.


Záznam z Bodycamu nadporučíka Jacoba Blacka z PSA:

Po příjezdu PSA vozidla DH-2 bylo vidět, jak osoba s AK-74 maskovaná, ležela na zemi a byli na ní vidět známky úrazu, poté mu policista s vestou PSA a civilním oblečením (Jacob Black) šlápl na ruku s AK-74, odsunul mu jí nohou od zbraně a zbraň sebral, poté na místo přijelo ZZS a ošetřilo člověka, následně služební vůz jel za sanitkou do nemocnice Montgomery, kde si poté převzal osobu.


 

Zdenek

Hráč

21
8.7.2021 18:50, naposledy upraveno 8.7.2021 18:53 uživatelem Zdenek

Madam, na to, že jste byla napadena útočnou puškou a dostala jste to 6x do hrudníku, tak jste docela čilá a vážně se divím, že nejste tuhá. To je vlastně ten vojenský výcvik, já zapomněl. 

Váš

Čestmír 

Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 9, 10
ice udělil za tento příspěvek varování: 13) Off-topic v rámci tématu je zakázán. Jedná se o vkládání odpovědi, která není v souladu s daným tématem. Toto pravidlo se vztahuje i na sekci off-topic, zde je sice povolené zakládat vlákna, která jinam nepatří a jsou zcela mimo tématiku portálu, avšak v rámci daného vlákna je stále vítáno dodržovat téma. 14) Jednotlivé sekce na fóru mohou mít vlastní pravidla uvedená u dané sekce, v takovém případě jste povinni dodržovat také tato pravidla. Stejně tak konkrétní témata mohou mít specifická pravidla pro odpovídání (ty mohou být určená i uživatelem - resp. autorem tématu), je-li odpověď v rozporu s pravidly tématu a pravidla tématu nejsou v rozporu s pravidly fóra, nebo jinými pravidly portálu, pak se autor odpovědi dopouští porušení tohoto pravidla - to se však nevztahuje na autora tématu a na členy AT, kteří mohou do tématu i jiným způsobem zasáhnout.
30.8.2021 01:28

Adresát: Katarina Volkova
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Volkova,
děkujeme za zaslání podnětu.

Omlouváme se za pozdní zodpovězení podnětu. Váš podnět se vrchní soud San Andreas rozhodl uzamknout, pokud-li Váš zájem přetrvává, prosíme o znovu-podání podnětu.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~65

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
golfik34

30Kč včera v 21:52

jarda1234

150Kč včera v 20:27

AsiLucker

76Kč včera v 14:57

Nejnovější uživatelé
Bjorn

Registrován 13.5.2024

Nemesis0100

Registrován 12.5.2024

JDstudiokovac

Registrován 12.5.2024