Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Odmítání rpit Water Evading


DarkTime

Hráč

2
9.7.2021 13:30

Zdravím, chtěl bych si požádat o zkrácení banu či úplně zrušení jelikož jsem nebyl jediný kdo tam ty pravidla porušoval ten policista přejel ten plot co je na dálnici bez jakýkoliv škod na autě / INJ a jel si dal pak se vyboural a nezarpil si ani že má něaké bolesti pak ke mě přišel rozstrilel mi auto a dal mi Zero Toleranci, jelikož jsem tedy rpil že lezu ven a on mě střelil glockem shodil na zem a dal mi pouta bez /do S/F a rovnou začal rpit že me vede a prohledává je tam toho svědkem jeden člověk teď nevím jeho IC jméno ale i on říkal že mu dá report atd oni si natočili jen to co jsem udělal já ale po tom co udělali oni po tom se slehla zem, Ano water evading souhlasím ale až po tom co přestali rpit jakékoliv INJ atd... Pak jsem teda šel rpit a odhadoval jsem se že mu nedám glock s tím souhlasím 👍, ale jelikož mě nedržel tak jsem toho využil a utekl jsem mu, jelikož tam stál IC kámoš v Audi tak jsem utekl on mi otevřel a jeli jsme dopryč ja jsem se koukal dozadu jestli jede policaj a viděl jsem jak se tam asi 3x vyboural do zdi a neerpil, Ano ujeli jsme ale díky lagu jsem přišel o vše nelegální jelikož jak jsme jeli viděl jsem že bouráme a mě to bralo HP. Pak mi do PM napsal že užívej ban a za to jsem dostal včera málem ban taky... Prosím jen o zkrácení či úplný unban ban mi udělil @Rezekvitek... S pozdravem DarkTime užívejte života. 

Rezekvitek

Hráč

8
9.7.2021 14:39

Nedržel tě tak si utekl, mám tam připsat fear? Nemáš důkaz, že oni porušili pravidla. Pravidla porušuješ často, ale pořád ti nedochází, že tvá rozhodnutí mají nějaké následky. Takže teď přijmeš trest, pochopíš že ho máš z nějakého důvodu. Až ti skončí začneš hrát podle pravidel. To zní fér ne? 

-unban nebude-


Powered by LeoSight IFS
LT~27