Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban Permanent


DarkTime

Hráč

2
11.7.2021 10:20, naposledy upraveno 12.7.2021 19:19 uživatelem DarkTime

Zdravím, Hráči a Administrátorové. Chtěl bych se zeptat jestli bych mohl dostat unban moc mě to mrzí že jsem lhal atd... Ale nikdo není dokonalý ať už je to RP nebo něco jiného. A to že jsem napsal že Puding řekla že si mám říct GA to není lež v logách to bylo tudíž jsem nelhal sice pak řekla že nic nedostanu, ale řekla ať si počkám na GA. Hraní u vás je jedinečné prostě když tam nehraju nudím se nemám co dělat nemám co hrát, jelikož nemám svůj PC který je rozbitý můžu hrát jen Skimo RP. Ze začátku mi všichni říkali nechoď tam je to tam samé NonRP a hned jak  jsem přišel tak jsem si říkal jé tady bude nuda, ale pak jsem měl práci RP atd a řekl sem si že to tu není takové jak říkají náhodou je to moc hezké překvapení jak se tu o ten server starají jsou tu hodní nejsou tak toxic jako jinde atd.. Dívám se každou půl hodinu na to forum či mi Administrátor neodpověděl. Když jsem zjistil že dostanu permu tak jsem skoro brečel, protože váš server je jak jsem zmiňoval ten nejlepší na CZ/SK scéně. Myslím si že by jste překonali něaké FiveM servery. Já se opravdu snažím, rpit pořádně, ale jelikož to není prostě realný život tak to nebude nikdy jako realný život ano vím za blbost se platí ale já bych tu blbost už neopakoval a rpil bych. Prosím dáte mi poslední šanci A-Teame. Budu se opravdu moc snažit abych něco neporušil. Když něco slíbím tak to dodržím. Chtěl bych si zarpit na pořádném serveru kde se RPí je tam komunita jsou tam hráči je tam aktivní IZS systém Admin-Team aktivní. Vím že jsem na tom Foru každý druhý den s banem za který si můžu sám taky mě to mrzí. Udělám cokoliv pro UnBan. S pozdravem DarkTime. 🙏😪😔

sammael02

Hráč

21
12.7.2021 21:29

Ahoj, 

Po menším tvém spamování k vyjádření se ti zde vyjadřuji. Byl si pro mě celkem velký oříšek, jelikož si od začátku co si tu hrál dělal problémy. Celkem jsem si s tebou nevěděl rady, a tak mě napadlo co za sebe nechat rozhodnout členy AT, když už jde tedy o permu. A tak jsem to tak udělal. A výsledek hlasovaní dopadl tak.
Že bohužel žádost o UNBAN musím ZAMÍTNOUT možností na převýchovu si měl dost. Vzhledem k tomu že máš nahráno 71 hodin a už 16 trestů. To vychází, že ban dostáváš zhruba co 4 a půl hodiny a to je dosti... blbé? Znepokojivé? Tristní? Prosím přečti si pravidla a zkus se je naučit. A další žádost? Mno, za měsíc by to bylo fajn.

S pozdravem Sammael02
Game Admin


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo