Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Cosmmowalski

1 2 3



Rigejmr

Hráč

1
17.7.2021 01:11

Vůbec nevím co tu dělám ale za mě tato slohová práce má 1 s hvězdičkou, takže si myslím že by měl dostat druhou šanci, za mě ANO

Kenny15

Hráč

19
18.7.2021 12:34

Já osobně tě v H-Teamu nechci, mám na tebe svůj názor a člověk jako ty by tam neměl co dělat...nicméně ti dávám OK, ale jenom proto že to dali i lidi předemnou...GL.

Michael

Hráč

19
19.7.2021 02:40, naposledy upraveno 19.7.2021 02:44 uživatelem Michael

Uživatel, který je znám kvůli svému bohatému porušování pravidel chce nyní radit hráčům do začátku ? Ten člověk by měl prvně začít u sebe a neustále si pročítat F1, aby vůbec mohl hrát na serveru bez trestů. Né, že bych ti to nepřál, ale cosmmo... Lidi se opravdu nemění a když si měl potřebu to RP znepříjemňovat, tak já osobně si myslím, že bys na takové pozici mohl jen dalším uživatelům uškodit. 
Avšak jelikož do tohoto nemám oprávnění zasahovat, tak se nepřidám k ostatním uživatelům a dávám ti krásný neutrální hlas.

19.7.2021 08:17, naposledy upraveno 25.7.2021 23:09 uživatelem neznamy#4565

Tak jak jsem řekl, tak své slovo dodržím, chápu, že názor od helpera i tak nikoho netrápí. Normálně se do náboru nestarám a respektuju, když si komunita a SedliX vybere sám, jestli určitého člena v HT chce, či ne, ale ty jsi takový individuální případ. Myslím si, že někteří lidé z komunity pochopí, že z mého pohledu nemáš šanci být vůbec součástí HT/AT a to už jen díky své historii. 

Poslední ban jsi dostal nějak před půl rokem a zrušili ti ho nedávno. Samozřejmě, že jsi od té doby vzorný hráč a nemáš ban - no ono to o sobě dává logiku, když jsi měl ten ban aktivní, tak jsi nemohl dostat další. Cca dva měsíce hraješ a jsi vzorným hráčem, nekonfliktní, zodpovědný... radost ti udělit práva. No a potom slyším na TS od určitých jedinců, že RPíš, jen když se ti chce, nebo když je v tvé přítomnosti administrátor. Také se lehce bojím o vynášení z HT konverzací, protože jsi až moc nebezpečně spojovaný s určitou toxickou bandou hráčů. 

Rozumím tady Lexikonnovi a Pudingovi, každý si zaslouží „druhou“ šanci, ale ty jsi těch šancí měl více a podle mě až příliš. +- patnáct banů a z toho dvě permy je pro mě na budoucího člena HT/AT hodně. Kdyby nešlo o závažnější bany typu chicken running, afk na veřejnosti a podobně, nebo nebyl dostatek helperů tak OK, ale ty tam máš opravdu bany za metagaming, nadávání členům administrativního týmu, sdílení citlivých údajů... A helperů je momentálně více než dost, toto by se nemělo přehlídnout a hodit za hlavu. Představ si na svém místě například, plácnu, Derba, který má teď permu, dostal by unban, sekal by pár měsíců latinu a pak si požádal o helpera, chtěl by jsi, aby takový člověk zaučoval nováčky? Myslím si, že ne. Tvá aktivita je plusem, nahrané hodiny také, nováčky bys asi také uměl zaučit, ale jsem proti, to už by v helper týmu mohl být kde kdo.

E. 14:14 (Něco si přej!) ;
@Cosmmo

No problém je v tom, že jsem to slyšel od člena AT, takže to neberu na lehkou váhu. To je také důvod, proč jsem to zde zmínil, jiná by byla, kdybych to opravdu slyšel, jak ty říkáš, od člověka, který tě nemá rád. I když v žádosti tvrdíš, že jsi se s většinou lidi usmířil ;-).

Pokud ti někteří lidi říkají, že nechápou, co dělám na helperovi, tak ať mi napíšou, já jim to s radostí plný elánu vysvětlím. To, že ICly používám "uwu" (což není zkratka, ani nevím, kde jsi to nabral) má určitý důvod, RPím weeb postavu, ti mohlo dojít, ale budiž, dále to rozebírat nebudu, protože tu nebudeme dělat z žádosti volnou diskuzi, viď?

Nedělám si na tebe názor podle toho, co jsem o tobě slyšel, to je to nejmenší. Z toho co jsem napsal, je očividné, že jsem si udělal názor kvůli tvé minulosti a ban historii, ale to jsi totálně odignoroval a vytáhl jsi jen to, co se ti hodilo. Měl jsi šanci na mě udělat druhý dojem a obhájit se, ale místo toho, jsi na mě zaútočil, přeji ti tedy hodně štěstí, můj názor na tuto žádost zůstavá stejný.

E 2.0: "bavím se dost s uzavřenou partou lidí, všichni jsou členi AT, HT nebo jsou TP. Jestli jsou podle tebe tihle lidi toxic, tak budiž" Tou toxic komunitou jsem myslel přesně ty lidi, kteří napsali teď poslední 2 komentáře, tvého kamaráda co tady vyhrožoval lidem, že je v realitě navštíví nebo Crimse. Který ti tu dal už 3 fajfky přes své 3 profily

Cosmmo

Hráč

21
19.7.2021 13:41, naposledy upraveno 19.7.2021 13:46 uživatelem Cosmmo

@neznamy#4565

Je hezký že si děláš názor podle toho co jsi slyšel na TSku od lidí co mě nemají rádi, ale myslím si že by sis měl dělat názor podle toho co jsi viděl a ne slyšel. Taky můžu říct, že mi některý hráči říkali že nechápou co děláš na helperovi, používáš v IC chatu zkratky jako "uwu", celkově se nechováš na trusted playera anebo helpera. Píšeš že se pohybuju mezi toxickou bandou, bavím se dost s uzavřenou partou lidí, všichni jsou členi AT, HT nebo jsou TP. Jestli jsou podle tebe tihle lidi toxic, tak budiž. Anyway, dělej si názor podle toho co jsi slyšel na TSku od svých kamarádů, je to určitě "chytré" rozhodnutí.

EDIT: Pochopil bych kdyby jsme spolu někdy RPili, ale my jsme se maximálně tak potkali a neprohodili ani slovo

 

21.7.2021 22:48, odstraněno 21.7.2021 22:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
ice udělil za tento příspěvek varování: 7) Respektujte ostatní uživatele a především práci administrátorů.
ice udělil za tento příspěvek varování: 6) Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat. 13) Off-topic v rámci tématu je zakázán.
21.7.2021 23:12

Insanity dobre dobre, choj si zahrať OSU nebo tak neco prosím. Tvoj názor nás lehce nezaujíma.

Ja si s dovolením myslím že ak sa dostal do HT niekto ako Insanity tak sa tam dokáže dostať aj Komín. Takže ja som rozhodne za, Cosmmo je šéfko.

ice udělil za tento příspěvek varování: 7) Respektujte ostatní uživatele a především práci administrátorů.

saricki

Hráč

13
24.7.2021 16:36

Nuže dobrá, hodnota mého názoru bude opravdu malá a slabá, jelikož tu jsem teprve chvíli, ale vyjádřím se i tak. 

 

Je sice pěkné, že jsi od unbanu vzorný hráč, ale kdo by po dlouhém banu nebyl; přece hned nechceš dostat další. Jestli jsi měl několik šancí, a zlepšil ses až teď, tak je to trošku concerning a úplně si nemyslím, že takový člověk do HT patří. Na druhou stranu ses třeba opravdu poučil a jako hráč se v RP a v overall chování zlepšil. Pokud ano, tak gratuluji:) Málokomu se to podaří. 

Samozřejmě tě neznám osobně, tudíž nemůžu posoudit, jak se chováš OOC a jestli jsi opravdu nápomocný a dokážeš nové hráče zaučit.

Za mě máš hlas, který se spíš naklání k “ne”. Každopádně držím palce. 

Fyolarwir

Hráč

6
26.7.2021 21:33

No Cosmmo, co si budeme.. někdy jsi mě opravdu štval. Ovšem za poslední delší dobu se mi zdá, že jsi opravdu vzal rozum do hrsti. Já si myslím, že po těch XX neúspěšných pokusech si zasloužíš taky šanci a nechat tě projevit  co umíš a co dokážeš.

Jsem PRO

Přeji ti hodně zdaru a úspěchu.

Scor

Hráč

63
1.8.2021 17:26

Já ti nevím, hele.. četl sis podmínky na helpera? 

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~141

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024