Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Cosmmowalski

1 2 3



Cosmmo

Hráč

21
1.8.2021 18:08

@Scor

Guard se mi sundal za komentář na profil, neřekl bych že je to závažnější jako 17 varování.

Scor

Hráč

63
1.8.2021 18:15

@Cosmmo

Sám si psal v přihlášce, že se klidníš s nadávkami. Dále si tam také napsal " Předtím jsem se choval povýšeně a arogantně vůči hráčům, což se teď neděje.". Přijde ti normální psát opakovaně komentáře s nadávkami a urážkami? Je asi logické to, že tam vážně nepotřebuju mít komentáře s nadávkami a urážkami a ty to i přes mazání přidáváš dokola? Neponaučil ses a rozhodně člověk jako ty by neměl v HT, natož v AT co dělat. 

1.8.2021 18:20, odstraněno 12.8.2021 09:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Cosmmo

Hráč

21
1.8.2021 18:24

@neznamy#4565

Nevím co je na tom za nadávku, to že jsem ho přirovnal k tobě protože se mu dle mě podobáš je nadávka? Já proti tobě nikdy nic neměl, akorát ty do mě jedeš.

Ty nadávky na Scorovo profilu byly asi měsíc a půl zpátky, kdy jsem na skimu ani pořádně nehrál. Ty spory co jsme mezi sebou měli netrvaly krátkou dobu, a rozhodně to nebyly nadávky jenom odemě. Je pravda že jsem s tím pokračoval déle než Scor, za což jsem se mu omlouval a omlouvám se mu veřejně tady.

1.8.2021 18:44
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
sammael02 udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu. 13) Off-topic v rámci tématu je zakázán. 7) Respektujte ostatní uživatele a především práci administrátorů.
3.8.2021 18:32

Já vás zdravím.
Původně jsem ani neměl zájem o to se zde vyjadřovat, ale existují určité důvody, proč bych se zrovna k této přihlášce nakonec vlastně chtěl vyjádřit. 
Cosmma znám dejme tomu od května. Tím, že ho znám, myslím, že s ním nějak aktivněji RPím a komunikuji. Nemohu tedy porovnávat, jak ses choval v době, kdy ti byla nasazena koruna permabanu. Ale vzhledem k tomu, že jsem slyšel vyjádření některých administrátorů, viděl jsem tvou historii trestů a především naše komunita odpovídá babkám na tržišti - prostě jedna drbna vedle druhé. Pointa je, že asi mám představu, co se v minulosti stalo.


Samozřejmě, každý se může změnit a sekat latinu, fandím ti. Bohužel nemohu plně hájit to, že ses zlepšil. Zase tolik toho spolu odRPeno nemáme, abych mohl uznat, že jsi v RP dobrý nebo špatný. Ostatně má zkušenost doposud špatná nebyla. Kdybych svůj názor zakládal čistě na tvém RP a úplně bych pominul nějakou historii, měl bys rozhodně můj souhlas.
Jenomže v současné době pro udělení souhlasu z mé strany budeme muset přihlédnout k několika dalším okolnostem. Je moc krásné, že tvrdíš, že ses napravil. Věřím tomu. Taky věřím tomu, že dokážeš být přínosný. Problém je, že o tom doposud jen hodně mluvíš. A to opravdu hodně. Dovolím si zároveň nesouhlasit s tvrzením mých kolegů z AT. Respektive souhlasím s tím, že by každý měl dostat druhou šanci. Ale ruku na srdce, kolik těch šancí v tvém případě už bylo? To si neber ale nikterak zle, sám vidíš, že se v komunitě pořád najdou jedinci, kteří tě i přes tento fakt podporují, to je krásné.


No jo, ale kolik z těch lidí, kteří s tvou přihláškou souhlasí, svůj souhlas vyjádřili zcela z vlastní iniciativy? Přepočteme-li to na procenta, stovka to určitě nebude, co? A tady přichází kámen úrazu. Ano, zastáváš svůj názor, že ses změnil, ale o tom můžeš přesvědčit ostatní i jinými způsoby, než například přesvědčováním v soukromých zprávách. Aby nedošlo k nějakým rozporům a falešným tvrzením, viděl jsem přesně jednu konverzaci. Ta konverzace mne dokázala přesvědčit o tom, že to byl z tvé strany opravdu zoufalý krok. 
Pokud chceš tak moc přesvědčit členy AT, HT a celkově komunitu o tom, že můžeš být přínosný, proč si například nevezmeš nějakého nováčka v době, kdy jsou helpeři zaneprázdněni? I když je nás v HT požehnaně, vždy budeme rádi, když nám někdo pomůže.
Nebudu svůj finální názor stavět na základě tvé historie, ta je v tomto případě asi to nejmenší, alespoň z mého pohledu. Upřímně jsem ti fandil, ale vzhledem k tvým přesvědčovacím schopnostem ohledně přihlášky musím přejít na stranu těch, kteří s tvým členstvím v HT nesouhlasí. V současné chvíli taktéž očekávám, že se zde objeví armáda lidí, kteří mne budou za můj nesouhlas urážet a nesnášet. Bohužel i to je jedním z důvodů, proč se přikláním k negativistům. Jelikož se jedná o tvé kamarády, máš určitě možnost jim říct, že se pod tuto přihlášku nemusí vyjadřovat takovým způsobem. Momentálně mi ale přijde, že se v tom naopak vyžíváš, to ber jen jako mou domněnku.


Vzhledem k tomu, že názor jedné osoby stejně nic moc nezmění a tu odpověď jsem sem napsal hlavně proto, že už mi to vrtalo nějakou dobu v hlavě, tak tě žádám, abys se mnou nediskutoval o změně názoru k přihlášce. Můžeme se pobavit o čemkoli, mé PMs jsou otevřeny všem, kteří mají chuť vést rozumnou debatu, ale Cosmmo, prosím, nepřesvědčuj mne o ničem. 
Byť jsem vyjádřil nesouhlas, stále ti přeji hodně štěstí okolo celého tohoto dění, třeba ti to i tak vyjde a naopak mne přesvědčíš a potěšíš tím, jak se k věci postavíš. Stát se to může a já tě v takovém případě podpořím, případně ti rád pomohu.


Měj se krásně, hodně štěstí.

Dzardys

12.8.2021 08:28

Za mě ano ✅ 

15.8.2021 23:02

Ahoj @Cosmmo,

děkuji za zájem o pozici v helper teamu. V tuto chvíli tvou přihlášku zamítám. Věřím, že jsi dobrý RP hráč, ale v relativně nedávné době jsi několikrát zásadně porušil nejen pravidla serveru, ale i portálu. Věřím, že tě trest poučil, ale po konzultaci s kolegy tě budu ještě chvíli sledovat ve hře, jestli neporušuješ pravidla a nenecháváš se ovládnout vztekem. Děkuji za pochopení. 😉

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~79

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024