LeoSight.cz

Založení firmy a její náklady


Fibuzz

Hráč

4
15.7.2021 14:20

Zdravím. Mám zájem si založit firmu, ale každý ví, že založení firmy stojí 1 mil a proto bych chtěl poprosit někoho, kdo firmu vlastní a kdo jí zakládal, jestli by nebyl tak moc hodný a nevysvětlil mi v bodech, jak to probíhá úplně od začátku a jaké s tím jsou náklady, nebo potíže. Předem moc děkuji.

Holub

Hráč

46
15.7.2021 14:37

Jednoduše si ji založíš na úřadě a pak máš dvě možnosti jak si zajistit příjmy.

Buďto jít klasickou cestou skrze moduly ala security, delivery či truckers, nebo přijít s něčím svým, vlastním. Můj tip? Zkusit se zaměřit na bezpečnost a zkusit pracovat s kamerami. Proč? Protože ačkoliv zde jsou dvě firmy, které se tím zabývají, tak z pohledu hráčů a optikou peněz na serveru existuje pouze jedna z nich (dejte hráčům na výběr a uvidíte, že opravdu nevezmou jednu kameru za půl milionu). Zdravá konkurence ničemu neuškodí, ba právě naopak bude zajímavé sledovat co se stane. 

Zeintar

Hráč

49
15.7.2021 20:35

Nebo se úplně vykašli na nějaký systém, jako jsou kamery, nebo moduly a přijdi s  nějakým originálním nápadem. Jsem si jistej, že by někdo ocenil agenturu, která by posekala boháčům trávník na zahradě jejich vily. Určitě by z toho byly i fajn peníze. Jsme na roleplayi, gamemodu neomezených možností :)

Toť jen 1 takový nápad, těch nápadů může být neomezeně. Restaurace, firma na designování interiérů (tapetování), sekání trávníků, stavební firma, nebo můžeš jít do sadu, sklidit ovoce a zeleninu a poté to prodávat na trzích, fakt cokoliv. 


Powered by LeoSight IFS
LT~36