Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Názor na situáciu.

1 2 3



EmposOfc

Hráč

41
16.7.2021 10:56, naposledy upraveno 16.7.2021 10:57 uživatelem EmposOfc

Jako.. To že začne řvát o pomoc když na něj dva borci míří zbraní? Přijde mi to jako adekvátní hrání fearu.. :D Každý člověk by reagoval jinak. Někdo na zbraně je zvyklý, a hold jeho reakce nebude nijak extra velká (ovšem stále musí být v souladu s pravidly). Další bude posranej až za ušima, a řvát například o pomoc (jako tomu bylo dle screenů). Potom tu může být člověk co se rozbrečí, začne se třást a bude prosit. Tak či tak, fear zahrál dle mého dostatečně. To že se to tobě nelíbí že někdo neRPí podle tvých představ je už čistě tvůj problém.

A další věc k tomu revivu.. Fakt mi nepřijde v pořádku že si podáš report a na základu toho že si něco myslíš nebo máš podezření dostaneš revive a pak dále vesele RPíš že ty lidi díky toho znáš. Totální blbost.

16.7.2021 16:47

Pojďme zastavit tuhle hádku, chci se omluvit, ten admin který pochybil jsem já.

 

Projel jsem si logy z toho dne, a našel jsem důvod jejich revivu, kterým jsem akci ale i voidnul... no zjistil jsem proč jsem jim dal revive, a uznávám, že to byl nesmysl, revive a void jsem udělil na základě banu okrádaného. Taky jsem o voidu neinformoval ty, co ty pískové raptorovce zabili, což je taky moje chyba, a za všechno se tedy omlouvám.

Pojďme to prosím dořešit tak jak se má, poprosím @Colombo, kontaktuj mě na discordu - JáJsemFlájaATyNe!#2402, nebo(ta lepší varianta) mi rovnou napiš ve hře, pokud nebudu dostupný, vyžádej si mě přímo v reportu, děkuji.

 

Stížnost zamykám, pokud mi k tomu ještě někdo jiný něco chce napsat, tak můžete na mém discordu, nebo také ingame.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~33