Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ziadost o skratenie banu


neznamy#4577

Smazaný účet

11
16.7.2021 11:35

Zdravím včera večer cca asi o 21:00 som dostal ban od @RozhodneBaca za nonrp injuries ked ma prešiel autom. Lenže ja cez moj pohlad som nevidel že si ma prešiel do OOC chatu si napisal že další čo neerpi a ja som ti to nestihol ani vysvetliť a hned mi priletel ban na jeden den. Rád by som požiadal aspon o skrátenie trestu. Dakujem :)

acaBeNendohzoR

Hráč

69
16.7.2021 12:27

Ani si nestihl odpovědět? Já tvou odpověď viděl, byl jím skok z poměrně velké výšky a do velké dálky, nehledě na to, že jsi vběhl na vojenskou základnu, spustil alarm a poté si se přepnul na jinou postavu a vběhl tam znova, když jsem zjistil toto, ban jsem ti ještě prodloužil,  neexistuje žádné logické vysvětli tvého chování, kromě toho, že jsi záměrně provokoval a chtěl kazit hru ostatním ( mě, když jsem tam dorazil ic a našel jsem tam jen bandu nerpících trolů ) , to že si to možná neviděl může být pravda a poté mě to taky napadlo, ale tvoje ostatní prohřešky absolutně zastínili tuhle věc, proto žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26