Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban ( nezmyselný, bezdóvodný )


Nixo

Hráč

1
16.7.2021 15:08

Admin mi dal ban za vraj "non rp injuries, PG, non rp akting"

Neviem prečo som ho dostal ... Dostal som ho uprostred RP typek mal lagy jak hovado a išiel asi 300 a najebal do mňa. Mám aj klip. Bača mi dal okamžite ban. Klip pošlem poprípade na dc. + Som mal desync a aj na klipe je vidieť že som ho ani nevidel toho borca. PG Neviem kde tam bol ani non rp akting.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
16.7.2021 16:53

Dobře, to že si se s druhou osobou srazil vinou lagů ti věřím, byl jsem ic hned vedle události, dokonce jsem byl ochoten vám povolit skip. Ovšem to co následovalo bylo lehce přez čáru. Ten s kým si se srazil měl status obsahující zlomeni a krvácení, co jsi měl ty? Spáleni od pásů a to nemluvě o tom, že tvoje auto je mnohem méně bezpečné než jeho, vzhledem k polohám vašich aut to asi nebyla mála rána. Ale dobře, dejme tomu, že tvá postava měla štěstí, ale co následovalo dál? Během minuty si ho vytáhl ven. naložil do auta a odjel s ním, to mě naprosto odrovnalo. Proč? Zrovna si po auto nehodě, měl by si si být rád že žiješ a sotva se hýbat, místo toho tam skáčeš jak laňka a nedělá ti problém nosit dospělého chlapa jak laňka. Takže: 1. non rp injures - po docela vážně nehodě ti nic není, si plně pohyblivý a plný síly, 2. PG - jen tak bez pomoci během jedné minuty přeneseš dospělého chlapa z jednoho auta do druhého. 3 - non rp acting ( píše se to acting, jen sem se upsal ) - Týpek krvácí, je totálně rozlámenej po autonehodě, ty mu neposkytneš první pomoc a místo toho ho vezmeš jak pytel cementu a nasoukáš do auta, kde je minimum místa a člověka tam nedáš tak, aby si ho nemusel nějak ohýbat a pozicovat. Vůbec si nečekal na sanitku, dokonce jsem ani nestihl je zavolat, prostě totální ignor. Celý tento výstup zabral jen pár minut, ale stihl si toho tam zkazit hodně celá tak kce působila spíš jako parodie na RP, než cokoliv jiného.
Na závěr dodám, že než jsi podal tuto žádost, stihl jsi na mě být arogantní a sprostý na Discordu, podat na mě prázdnou stížnost, přidat mi na profil poznámku, že jsem nejhorší admin, a ještě otravovat ostatní členy AT.

Vlastně by se tento tvůj příspěvek dal považovat jen za nějakou formu vtipu,  až budeš příště něco řešit, a trošku u toho přemýšlej, a začni urážet lidi až potom, co za nima přijdeš škemrat o unban.

Tvoji žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~30