Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Temois

Hráč

2
18.7.2021 11:48

Zdravím, pravděpodobně před půl rokem jsem dostal permanentní ban za mé chování, které bylo spíše arogantní a většinou jsem RPil s odporem. No ale po dlouhé době jsem dostal chuť se vrátit zpět na MTA a jediný server, který má nějakou hodnotu je právě Skimo. Tímto bych prosil o unban s tím, že pokuď se budu chovat zase jako idiot tak mi ho dáte zpět, děkuji. 

ZayaC

Hráč

2
18.7.2021 11:52

Hráč by mohol dostať šancu. Za ten čas vychladol a dúfajme že dostal aj rozum...

5.8.2021 23:10

Ahoj @Temois,

omlouvám se za dobu, s jakou na žádost odpovídám. Měl jsem poměrně rušné dva týdny a moc děkuji, že ses připomněl. Ban jsi dostal na konci ledna tohoto roku. Pročetl jsem logy a matně si vzpomínám, co jsi provedl. Další šanci si, myslím, zasloužíš. Obzvlášť po takové době. Unban jsem ti právě udělil.

Pokud bys měl zájem, můžeš se ve hře prostřednictvím helpchatu obrátit na helpery, kteří s tebou rádi projedou pravidla a mechanismy RP. Přeji příjemnou hru, drž se.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~39