Dlouho jsem nad tím přemýšlel...začali se tady vytahovat IC věci do OOC, konkrétně jedna osoba, nebudu ji jmenovat. Já bych to tady klidně mohl vytáhnout ale jelikož nejsem svině, jak někteří hráči, tak to zůstane jenom mezi mnou a mým počítačem. Mrzí mě to, že to tak tady funguje....když by třeba chtěl někdo vědět, jaká je to osoba, tak mu to klidně řeknu, já s tím problém nemám i kdyby se to doneslo k tomu danému hráčovi.
Tak jsem se rozhodl, že dnes 18.7.2021 přesně v 17:00 skončím na Skimu, jako hráč a to na pořád.
Touto cestou bych chtěl poděkovat všem hráčům, které jsem měl tu možnost potkat, pokecat na TSku a udělat i nějaké to RP. Děkuji i A-Teamu, zvláště Leximu (@Lexikonn) a Pudi (@Puding), za jejich výbornou práci pro Skimo, velmi si toho vážím a doufám že to tak i zůstane. Na místě patří i poděkovat mojí partě, se kterou jsem toho hodně zažil a těmi jsou:
@neznamy#1756
@neznamy#3788
@Samik
@Puding
@Lexikonn
@neznamy#4474
@Jacko88
@Cepicka
@Dave323
@MonsterSKGaming
a mnoho dalších.
Chlapi, a Pudi...díky za vše. Miluju vás.
Dlouho jsem nad tím přemýšlel...začali se tady vytahovat IC věci do OOC, konkrétně jedna osoba, nebudu ji jmenovat. Já bych to tady klidně mohl vytáhnout ale jelikož nejsem svině, jak někteří hráči, tak to zůstane jenom mezi mnou a mým počítačem. Mrzí mě to, že to tak tady funguje....když by třeba chtěl někdo vědět, jaká je to osoba, tak mu to klidně řeknu, já s tím problém nemám i kdyby se to doneslo k tomu danému hráčovi.
Tak jsem se rozhodl, že dnes 18.7.2021 přesně v 17:00 skončím na Skimu, jako hráč a to na pořád.
Touto cestou bych chtěl poděkovat všem hráčům, které jsem měl tu možnost potkat, pokecat na TSku a udělat i nějaké to RP. Děkuji i A-Teamu, zvláště Leximu ([user:3583]) a Pudi ([user:3980]), za jejich výbornou práci pro Skimo, velmi si toho vážím a doufám že to tak i zůstane. Na místě patří i poděkovat mojí partě, se kterou jsem toho hodně zažil a těmi jsou:
[user:1756]
[user:3788]
[user:5440]
[user:3980]
[user:3583]
[user:4474]
[user:4424]
[user:4889]
[user:4008]
[user:1982]
a mnoho dalších.
Chlapi, a Pudi...díky za vše. Miluju vás.