Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-149] Vyhlášení voleb do Kongresu - srpen 2021


19.7.2021 14:40, naposledy upraveno 19.7.2021 14:41 uživatelem Rataj

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období srpen 2021 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 8. 2021 do 3. 8. 2021.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 7. 2021 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 8. 2021 do 3. 8. 2021. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 8. 2021 do 4. 9. 2021.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

Honza4125

Hráč

13
19.7.2021 17:44

Adresát:

Vrchní soud San Andreas,

Las Venturas 1154

 

Odesielateľ:

 

Celé meno: Hanz Caser 

 

Dátum narodenia: 12.10.1987

 

Vážený soude, váženi občané, voliči, po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl, že budu kandidovat na starostu v obci Blueberry.

 

Jak všichni určitě víme, tak Bluebbery je velmi krásné místo/obec, ale má bohužel svoje nedostatky.

 

Konkrétně myslím:

a) Životní prostředí: Do obce Bluebbery by se hodil menší park, kde by si občané mohli užívat, společné večery či dny se svýma kamarády, zvířecími mazlíčky či jenom trávit volný čas procházkou a relaxací.

b) Parkoviště: Obec Bluebbery má jenom pár parkovišť, které jsou celkem přeplněné a z toho důvodu, občané parkují na chodnících a následně jim jsou zbytečně odtahovány vozidla. Proto bych rád udělal ještě JEDNO parkoviště.

c) Pozemní komunikace: V obci Bluebbery se stává poměrně hodně dopravních nehod z důvodu nepřehlednosti v zatáčkách, nebo na kopečku, který vede z Bluebbery do Palomino Creek. Chtěl bych tam dát nějakou "výstražnou" ceduli, aby si řidiči dávali větší pozor, taktéž by se v nějakých úsecích hodilo dát nějaké "značky" protože tam velmi chybějí a hodí se tam. 

 

Tyto dané věci, bych chtěl udělat, pokud bych byl vybrán na starostu, ovšem, těch věcí, bude časem více. Celkově, chci udělat to, aby Bluebbery bylo bezpečné a více vhodné pro bydlení, taktéž budu naslouchat občanům, co si žádají a ty nejzajímavější a splnitelné přání učiním. Občané, budu rád, jak mne budete volit, slibuji, že vás nezklamu, ovšem, je na vás, zda mi budete věřit či ne. Přeji všem hezký den.

 

Z pozdravem Hanz Caser

acaBeNendohzoR

Hráč

69
19.7.2021 18:35

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Odesílatel:

Giueseppe Falco BSc.

Narozen 25.11. 1972

Ctěný soude a vážení spoluobčané,
Rozhodl jsem se opět kandidovat na post starosty obce Palomino Creek a tím i na člena kongresu.

Nehodlám tu něco slibovat a poté to nesplnit, jediné co vám mohu zaručit že budu jednat ve prospěch nejen obyvatel Palomina, ale celého státu a využiju k tomu svoji předešlou zkušenost z práce starosty, tak i postu státního zástupce. Věřím že zákony by měli být pro dobro občanů a né k jejich utlačování.

Hlasujte pro mě, hlasujte pro občany

 

podepsán Giuseppe Falco

SM073

Hráč

8
19.7.2021 19:10, naposledy upraveno 19.7.2021 19:13 uživatelem SM073

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesielateľ:

Celé meno: Jurij Sergejevic

Dátum narodenia: 30.6.1976

Vážený spoluobčania

 

Milí spoluobčania Fort Carson Volám sa Jurij Sergejevic možno ma niektorí poznáte možno nie. Nášmu malému mestečku chcem dodať život. a to takým spôsobom vyladiť prírodu v našom meste sprístupniť hotela parkovisko a tak ďalej. Ako som si všimol chýbajú nám obchody a to všetko chcem napraviť za predošlých starostov čo to zanedbali. Každý z nás chce aby naše mále mestečko bolo výnimočne v nejakým smere. naďalej chcem pomáhať firmám v našom meste a rozširovať pracovne miesta, a prácu. Samozrejme že to neni všetko ale nechám si nápady ešte prejsť hlavou je toho dosť čo sa dá zlepšovať v našom mestečku.

Nesľubujem nič okrem toho, že urobím všetko čo bude v mojich silách pre Fort Carson.

budem rád za každý váš hlas 

Podpis

Sergejevic


 

19.7.2021 19:40

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

Las Venturas 1154


Odesílatel:

Bc. Steve Zayas

Datum narození: 6.9. 1985


Vážený soude, vážení spoluobčané,

já, Bc. Steve Zayas, tímto znovu oznamuji svou kandidaturu do volebního obvodu Montgomery.

Za dobu své působnosti v Kongresu jakožto starosta obce Montgomery jsem doposud aktivně bojoval proti kriminalitě v tomto městě, jíž jsem spolu se svými kolegy z velké části vymýtil jak úpravami vyhlášek, tak zavedením nových zákonů. Kromě boje proti kriminalitě se mi podařilo pro vás vydobýt nová parkovací místa, konkrétně vybudováním podzemní garáže naproti policejní stanici. Jakožto člen sboru PSA taktéž aktivně prospívám oběma stranám, tedy jak PSA, tak i Kongresu. Podařilo se nám získat dotace na rekonstrukci policejní stanice, což pomalu, ale jistě vede k zlepšení kvalit PSA. Stále mám zájem hájit vaše zájmy a prosazovat každý skvělý nápad z vaší strany. Myslím si, že pokud se do toho pustíme společně, uděláme jednoho dne z Montgomery opět krásné město. Jediné, co po vás žádám, je váš hlas v následujících volbách.


asdf

Hráč

15
29.7.2021 14:49, naposledy upraveno 29.7.2021 15:02 uživatelem asdf

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

Las Venturas 1154


Odesílatel:

MDDr. Charlotte Addison 

Datum narození:

25.09.1990

 

Vážený soude, milí spoluobčané,
Jmenuji se Charlotte Addison a kandiduji na starostku obce Blueberry. Rozhodla jsem se kandidovat z jednoho prostého důvodu. Ve státě San Andreas není bezpečno - Dovoluji si tvrdit z pozice bývalé členky armády. Chci zajistit obyvatelům Blueberry, občanům San Andreas bezpečný život bez kriminality a strachu, z toho důvodu bych chtěla vybudovat kamerový systém. Následně kvůli vysoké četnosti dopravních nehod je v plánu nechat přidělat retardéry. Abych nemluvila pouze negativně, jelikož mám ráda auta a spousta občanů z Blueberry také, (na základě průzkumu 83% občanů) v plánu je zprovoznění dráhy určené k Rally závodům, která se nachází za farmou Blueberry. Chci nechat vybudovat pevná svodidla v zatáčce u skály, následně z gumy a menších sloupků pružná svodidla, menší depo pro závodníky, místa pro diváky. Následně je v plánu také vybudování a zmodernizování menšího mola u řeky, jež protéká Blueberry. Dále chci zasadit několik ovocných stromů, jejichž ovoce bude volně k odebrání a samozřejmě zdarma. V neposlední řadě budou vybudovány cyklostezky, jež povedou lesní cestou.
Hlasovat pro mne můžete na úřadě v Blueberry.

Děkuji, 
MDDr. Charlotte Addison

Holub

Hráč

46
29.7.2021 18:58, naposledy upraveno 29.7.2021 18:59 uživatelem Holub

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Raymond Brantley
Datum narození - 21.6.1983

Volební obvod: Dillimore, okres Red County


Vážený soude,

chtěl bych oznámit svou kandidaturu do voleb pro volební obvod: Dillimore. Chci svou aktivitou a jednáním v krajském zastupitelstvu přispět k lepšímu životu nejenom obyvatel Dillimore a okresu Red County, ale i obyvatelům státu San Andreas jako takového.


Vážení spoluobčané,

věřím tomu, že mnozí z vás mě již znají. Jsem člověk, který v tomto okresu pracuje a tráví většinu svého času. V první řadě vám chci poděkovat za projevenou důvěru, kterou jste ve mne a mé kolegy vložili v rámci voleb do Kongresu v měsíci červenec roku 2021. Za tohle období, které bylo kratší než obvykle se nám (Kongresu a vám, občanům) toho podařilo spousta - vyřešit mezery v zákonech, zlepšit kvalitu života pro nás všechny (tímto děkuji především Policii San Andreas za skvěle odvedenou práci) a hlavně dokázat, že Kongres dokáže něco dělat, něco změnit, že tady dokáže Kongres být pro lid tak, jak je tomu napsáno v Ústavě. Taktéž nám jde o to dokázat, že pracovití a čestní lidé nezůstanou bez povšimnutí a tak jsme znovu uvedli do chodu nominace na státní vyznamenání! Stejně tak jsme toho mnoho dokázali v Palomino Creek - dokázali jsme vybudovat nové parkovací prostory, posezení poblíž podniků na Hlavní třídě, reformování některých vyhlášek, které se buďto zasekly kdesi v minulosti, nebo jejich podoba byla zbytečně matoucí. Dokázali jsme, že se toho dá spousta zlepšit a věřím tomu, že tomu tak je i nadále. A ve stejných šlépějích chci jít i pro měsíc srpen roku 2021.
 Jak jste si mohli povšimnout, má kandidatura tentokrát nesměřuje na obec Palomino Creek, ale na malou vesničku poblíž Los Santos jménem Dillimore. Důvod je prostý - Dillimore bylo v posledních měsících poněkud opomíjené, člověk by řekl až zapomenuté. A podle toho to i kolikrát vypadá. Tohle je něco, co chci změnit.
 

Mé plány jsou následující: Vdechnout obci Dillimore novou krev do žil, dopřát ji péči a pozornost, kterou si doopravdy zasluhuje. Stejně tak chci pokračovat v legislativní činnosti ve státě San Andreas, kde stále zůstávají mezery, které je potřeba vyplnit. Kongres má fungovat od lidu pro lid a této myšlenky se držím během celé své politické kariéry. 


Raymond Brantley                                                                  
Kandidát za Dillimore

 

Zeintar

Hráč

49
30.7.2021 11:43, naposledy upraveno 30.7.2021 15:01 uživatelem Zeintar

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Yulia Klavdia Yurievna
Datum narození - 5.7.2000

Volební obvod: Fort Carson


Vážený soude, vážení spoluobčané,

chtěla bych Vám s potěšením oznámit svoji kandidaturu do naší - mnoha zapomenuté vesničky Fort Carson. V této malebné pouštní vesničce žiji již několik let a díky tomu si všímám krás, ale zároveň i nedostatků, které v naší vesnici jsou. Pojďme pár z nich rozebrat.

Kriminalita a kamerový systém - Kriminalita je v této vesnici vysoká, protože chybí kamerový systém, který by pomáhal v boji proti kriminalitě. Volte mě a změním to!

Domy na prodej v dezolátním stavu - Stát nabízí na prodej domy, které jsou v dezolátním stavu, které jsou chatrče pro maximálně 2 lidi. Všechny rezidentní části města jsou již vykoupené a tento fakt brání ostatním - potencionálním obyvatelům Fort Carson se nastěhovat. Pojďme z Fort Carson udělat kultivovanější město. Nahraďme trosky rezidencemi!

Zeleň ve Fort Carson - ve Fort Carson se nenechází ani jeden park a stromy - které by nám dodávaly chladivý stín a vizuální pohodu - zde prostě chybí. Volte mě a postarám se o zasetí nových stromů, rozšíření travnatých ploch a vybudování parku!

 

Volte mě, Yulii Klavdiu Yurievnu a udělejme společně z Fort Carson lepší místo pro život.


Yulia Klavdia Yurievna
Kandidát za Fort Carson

 

Podepsána Yulia Klavdia Yurievna

31.7.2021 20:38

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na níže uvedených místech.

Celkem máte pět hlasů a můžete je odevzdat těmto kandidátům v jednotlivých obvodech:

Volební obvod Blueberry:
Hanz Caser
Charlotte Addison

(volí se v obecním úřadě Blueberry)

Volební obvod Montgomery:
Steve Zayas
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na obvodním oddělení Policie San Andreas v Montgomery)

Volební obvod Palomino Creek:
Giueseppe Falco
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas v Palomino Creek)

Volební obvod Dillimore:
Raymond Brantley
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na čerpací stanici v Dillimore)

Volební obvod Fort Carson:
Jurij Sergejevic
Yulia Klavdia Yurievna

(volí se na pobočce národní banky San Andreas ve Fort Carson)


Arnold Cornell, J.D.
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~179

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024