Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání obžalované proti celému rozsudku.


24.7.2021 20:39, naposledy upraveno 24.7.2021 20:40 uživatelem neznamy#4565

Podatel: Dakota Addison

Věc: Odvolání proti rozsudku ze dne 24.7. 2021


Odůvodnění: Rozsudkem soudce vrchního soudu Violleta Laurenzo, J.D., ze dne 24.7. 2021 jsem byla uznána vinnou trestným činem účasti na organizované zločinecké skupině podle §49 zk. 14/2020, čl. 7. a byl mi uložen nepodmíněný trest odnětí svobody v trvání 4. dnů. Se závěrem tohoto rozsudku zcela nesouhlasím a podávám si proto proti němu odvolání, a to jak do výroku o vině, tak i do výroku o uloženém trestu.

Podle §49 zk. 14/2020, čl. 7. je trestná účast na organizované zločinecké skupině, a to její založení, účast na její činnosti nebo například její podpora. Nikdy jsem nebyla právoplatnou členkou této organizace, neposkytovala jsem jejím členům žádnou podporu ani jsem se nezúčastnila žádné nelegální činnosti a všechny ilegální činnosti, o kterých jsem věděla, jsem ihned posílala členům PSA, přesněji Steve Zayas, kterému jsem dala přístup k celé této organizaci & Rosie Dallas, se kterou spolupracuji už delší dobu. 


Je pravda, že jsem se v posledním měsíci stýkala se členy organizované skupiny ,,Epsilon" avšak chtěla bych poukázat znovu na skutečnost, že jsem se nimi stýkala pouze kvůli tomu, abych z nich dostávala informace o jejich organizaci a předávala je už zmíněným členům PSA/KS a dále na skutečnost, že skoro všichni z této skupiny byli dopadeni jen díky mě. V příloze přikládám pár zpráv, kde mě Rosie Dallas nazývá přímo informátorem a ví o této skutečnosti už od začátku, podobných smailů mezi námi proběhlo nespočet.

Chtěla jsem nadále takhle spolupracovat a vyčistit město od podobných organizací, ale mé plány přerušilo veřejné Ratio Decidendi


Žádám proto, aby vrchní soud rozsudek zrušil a zcela mne zprostil obžaloby.


Záměr: Zrušení rozsudku a zproštění obžaloby.

Přílohy:


 

28.7.2021 19:15

Adresát: Dakota Addison

Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Addison
Váš podnět byl vyřešen, rozhodnutí soudu Vám bylo zasláno do cely doporučeně, taktéž jej můžete naleznout na stránkách vrchního soudu San Andreas pod číslem [S-153]


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~36