Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[09/2021] Usnesení Kongresu ve věci Odvolání


Holub

Hráč

46
30.7.2021 00:00, naposledy upraveno 30.7.2021 00:10 uživatelem Holub

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

 

 


Rozhodnutí Kongresu San Andreas ve věci Návrh o odvolání kapitána Jeffreyho Scotta z pozice velitele Hlídkové služby a nadporučíka Victoria De La Cruz z pozice velitele Kriminální služby. 


Rozhodnutí Kongresu San Andreas ze dne 29.7.2021


Dne 28.7.2021 Kongres státu San Andreas obdržel ze strany Inspektorát pro vnitřní vyšetřování Policie San Andreas Návrh o odvolání kapitána Jeffreyho Scotta z pozice velitele Hlídkové služby a nadporučíka Victoria De La Cruz z pozice velitele Kriminální služby (dále jen Návrh). Tento dokument vzhledem k jeho interní povaze a charakteristice nebude v rámci tohoto usnesení zveřejněn.

 

Dne 29.7.2021 Kongres státu San Andreas na pravidelném zasedání ve věci Návrhu rozhodl následovně:

I. Kapitán Jeffrey Scott je odvolán z pozice velitele Hlídkové služby ode dne 30.7.2021

II. Nadporučík Victoria De La Cruz je odvolána z pozice velitele Kriminální služby ode dne 30.7.2021

 

Odůvodnění:

I. Kapitán Jeffrey Scott má na svou osobu veden hned několik spisů v rámci dokumentace Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování. Jedná se o vážná pochybení ze strany kapitána Jeffreyho Scotta, přičemž v rámci těchto pochybení došlo k ohrožení jednotky ART, Policie San Andreas a občanů státu San Andreas na základě skutečnosti, že se kapitán Jeffrey Scott podílel na dosazení členů Sboru Policie San Andreas do jednotky ART i přesto, že nedisponovala potřebnými kurzy. Stejně tak dle nám poskytnuté dokumentace dochází k narušování vnitřního pořádku Policie San Andreas a směrnic Policie San Andreas. Toto jednání je krajně v rozporu s povinnostmi , charakterem práce a také odpovědností, která je kladená na kapitána Policie San Andreas. Na základě těchto skutečností a pochybení je kapitán Jeffrey Scott odvolán z pozice velitele Hlídkové služby.

II. Nadporučík Victoria De La Cruz je odvolána z pozice velitele Kriminální služby na základě jejího nulového zájmu o řešení a administrativu Kriminální služby. Na základě tohoto jednání se jedná o narušování efektivní činnosti Policie San Andreas a Kriminální služby především. Tato skutečnost je nadále evidentní z až nevhodně dlouhé dovolené ze strany slečny De La Cruz, přičemž na své pozici nevykonala nic po dobu posledního měsíce. Na základě těchto skutečností a pochybení je nadporučík Victoria De La Cruz odvolána z pozice velitele Kriminální služby.

 


Usnesení bylo vydáno na základě Návrhu o odvolání kapitána Jeffreyho Scotta z pozice velitele Hlídkové služby a nadporučíka Victoria De La Cruz z pozice velitele Kriminální služby a řešení ze strany Kongresu San Andreas. Podepsal předseda Kongresu Raymond Brantley.    

 

 

 

 

 

Usnesení bylo schváleno nadpoloviční většinou všech Kongresmanů San Andreas.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~32