Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozsudku S-153 podatele ,,Dakota Addison" a zařazení mé osoby do programu ochrany svědků.


30.7.2021 19:55, naposledy upraveno 30.7.2021 21:33 uživatelem neznamy#4565

Podatel: Dakota Addison


Věc: Odvolání vůči rozsudku S-153 podatele Dakota Addison a zařazení mé osoby do programu ochrany svědků.


Odůvodnění:  Vážený soude, tento dokument je zkonzultován s mým právníkem z důvodu několika nesrovnalostí a pochyb v rozhodnutí soudu. Ke každému bodu mám uvedené body proč k tomu došlo a za jakým účelem. Mým cílem bylo poskytnout Policii San Andreas potřebné důkazní materiály a informace vedoucí k zadržení daných osob. Tuto skutečnost dokazují i interní dokumenty Policie San Andreas, ve kterých jsem vedená jako informátor ve věci snížení kriminality a zjištění ilegálních subjektů. Na základě této skutečnosti bych neměla být souzena za to, že mé činy byly vedeny za snížením kriminality a pomoci Policie San Andreas, dokonce s oboustranným souhlasem.


1.) 10x Nedovolené ozbrojování (§1 zk. 6/2020, čl. 1.) - Povoleno příslušníky PSA ( k zjištění kdo ty zbraně kupuje a k tomu, abych si získala důvěru jakožto informátor)
2.) Účast na organizované zločinecké skupině (§49 zk. 14/2020, čl. 7.) - Povoleno příslušníky PSA (Žádnou účast jsem tam neměla, jen jsem byla v jejich blízkosti, nedělala jsem s nimi žádnou trestnou činnost)
3.) Neoprávněná distribuce střelných zbraní (§5 zk. 6/2020, čl. 2.) - Taktéž povoleno příslušníky PSA ( k zjištění kdo ty zbraně kupuje a k tomu, abych si získala důvěru jakožto informátor)

Celý rozsudek týkající se mé osoby je pouhým nedorozuměním a nedostatečnou komunikací mezi Soudem a Policií San Andreas. Proto také přikládám v přílohách korespondenci, která skutečnost, že veškerá má činnost byla pouze pro blaho země a snížení kriminality, dosvědčuje. Stejně tak bych si přála být začleněná do programu na ochrany svědků a to z toho důvodu, že je můj život vlivem tohoto ohrožen.

 

 

Záměr: Dosáhnutí odvolání vůči rozsudku S-153 a zařazení mé osoby do programu ochrany svědků.


Přílohy: 

 

Emailové korespondence.

30.7.2021 20:46

Adresát: Dakota Addison

Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Addison,
Váš podnět přesouváme do zpracování. Důsledkem již druhého odvolání vůči rozsudku bude k této věci vedeno trestní řízení, ke kterému Vám bude co nejdříve zasláno předvolání.


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~35