Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Kaizen

Hráč

32
1.8.2021 18:25, naposledy upraveno 1.8.2021 18:25 uživatelem Kaizen

Zdravím!

Dnes, 1.8 2021 jsem obdržel ban od Administrátora - Petriik1 (Petr_Hubert) z údajnýho Non RP Injuries. Tímhle vyjádřuji svuj nesouhlas vůči tomuto banu z důvodu že k žádnýmu Non RP Injuries nedošlo.

 

Jak k tomu banu došlo: Přecházel jsem závoru směrem na dálnici LV. Následně jsme se dostal přes čtyřprudovku která tam je, ALE, z leva vycházelo auto (Černej Mercedes-Benz) které šlo naštěstí o trochu pomalejší rychlosti než jsem jel já. Tudíž jsme se nesejmuli absolutně, jediné co jsem dostal tak bylo škrábnutí o zadní část meho vozidla. Na mým vozidle nebyli žádné známky bouračky nebo podobně. Vyhodit mně to nevyhodilo, ani mně to nehodilo přes střechu nebo něco podobného. Kdybych ale dostal náraz, či už ze předu, ze zádu nebo z boku tak bych to samozřejmě RPil.

 

Píšu to tady na fórum, v sekci Žádosti o unban z toho důvodu že mi Petriik1 neodpovídal na žádost na discordu kterou jsem mu poslal, na discordu jsem si o tom banu s ním chtěl popovídat.

 

Přeji hezký zbytek dne.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~22