Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba na PSA + neposkytnutí ošetření


2.8.2021 18:45, naposledy upraveno 2.8.2021 18:47 uživatelem Kolpanek

Podatel: JUDr. Oldrich WImmer Ph.D.

Věc: Neposkytnutí ošetření + Vyhrožování ze strany PSA


Odůvodnění:

(První věc)
Vážený soude,

Druhým dnem, jsem v CPZ po dobu vyšetřování. Časem, na mne bude podáná žaloba, ze strany PSA. 
Dne 2.8.2021 jsem dostal příznaky na POCO a nakazil, téměř všechny osoby ve vězení. (CPZ) Jedná se o přibližně 6 osob s příznakem na POCO. 
Několikrát jsem volal policii a pozor! policista Andrew O Bryan dorazil k celám, ale totálně mne od ignoroval.
Byl mi řečen, jenom trest a důvodu zatčení a co bude následovat. 

Dle zákona 2/2020 - Hlava V - Práva zadržených občanů - §15 - S vězněm v předběžném zadržení musí být zacházeno s úctou, musí mu být poskytnut dostatek potravy i tekutin.
Ano, vím, že se v zákoně píše, že mi mají být doručeny jenom potraviny a tekutiny, ale myslím si, že na zdraví vězně, taktéž záleží. Hlavně, jak daný vězeň, má velmi nakažlivou nemoc. 

Vše může potvrdit pán hlídač, který hlídá vězně. 

(Druhá věc)
Přesuňme se na druhou věc. Dne 1.8.2021 jsem byl zadržen za přechovávání nelegálně držených zbraní, ujíždění hlídce PSA a střelbu na Policisty. Byl jsem ošetřen a následně převezen do nemocnice, následně dorazila PSA hlídka (Andrew O Bryan), která mne převezla do výslechové místnosti. Podstoupil jsem výslechem, kde jsem prvně nemluvil, poněvadž, jsem žádal o advokáta, který mi nebyl přidělen mimochodem. Následně policistka Rosie Dallas řekla, cituji "Ak sa tvoja manželka vráti späť do cely späť celá od monoklov, tak je to na tvoje vlastné svedomie". Následně jsem nabídl, že se přiznám, protože jsem chtěl, aby neublížili mé manželce. 
Během převozu na výslech, se ke mne pán Bryan, nechoval s úctou, což je porušení zákona 2/2020 - Hlava III - Povinnosti příslušníků policie - §6 Policisté jsou povinni při plnění úkolů dodržovat pravidla zdvořilosti a dbát cti a důstojnosti ostatních občanů. Není přípustné slovní napadání ze strany policistů. 

.Taktéž mi při převozu nebyly řečeny práva.. tudíž, další porušení zákona Hlava III - Povinnosti příslušníků policie - §9 Policista je při zadržení osoby povinen: - c) poučit zadrženého o jeho právech dle přílohy č.1 stanovené tímto zákonem.


Výslech, by měl být zaznamenán na záznamech z výslechu.
Přeji krásný zbytek dne,
- Wimmer


Záměr: Žádám o ošetření a odškodné, všem nakaženým osobám. 

Přílohy: Záznam z výslechu

((Odesláno z Policejní stanice, osobou "John G. Fox"))

30.8.2021 16:46

Adresát: JUDr. Oldrich WImmer Ph.D.
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane doktore,
děkujeme za zaslání podnětu.

Váš podnět byl přesunut do fáze řešení. Proti policii San Andreas bylo zahájeno trestní řízení, které je ve fázi vyšetřování. V případě posunu řízení Vás budeme informovat.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~35