Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba na PSA


neznamy#6054

Smazaný účet

9
2.8.2021 20:36, naposledy upraveno 2.8.2021 20:37 uživatelem neznamy#6054

Podatel: Olivia Williams

Věc: Žaloba na Policii San Andreas


Odůvodnění: Včera v odpoledních hodinách sem byla zadržena za držení dvou nelegálně vlastněných zbraní a za ujíždění policii San Andreas. Dnes v ranních dobách sem si žádala poskytnutí potravin a tekutin. Řvala jsem aby mi je poskytnuli a nic jsem nedostala: Dle zákona 2/2020 - Hlava V - Práva zadržených občanů - §15 - S vězněm v předběžném zadržení musí být zacházeno s úctou, musí mu být poskytnut dostatek potravy i tekutin. Jak tento zákon pravý musí osobně být poskytnut dostatek potravy i tekutin. Dostatek sem nedostala páč jsem dnes nedostala snídani, oběd a dokonce ani večeři. Ale to je jen věc první. Věc druhá je že mi nebylo poskytnuto ošetření. Můj manžel který mimochodem taktéž podával žalobu má příznaky onemocnění POCO. Bylo nás v cele zhruba 7 a téměř všichni začali kašlat. Dostalo se nám ošetření? Ne. Teď momentálně sedím v cele s onemocněním POCO a jen kašlu a kašlu! Žádám si tedy ošetření, a podání potravin a tekutin. Při výslechu mi policistka vyhrožovola různými způsoby.


Záměr: Odškodnění za neposkytnutí ošetření, dodání dostatečného počtu jídla a pití.

Přílohy: xxx

(( Posláno osobou John G. Fox ))

30.8.2021 16:45

Adresát: Olivia Williams
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Williams,
děkujeme za zaslání podnětu.

Váš podnět byl přesunut do fáze řešení. Proti policii San Andreas bylo zahájeno trestní řízení, které je ve fázi vyšetřování. V případě posunu řízení Vás budeme informovat.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~37