Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🔫Návrh na GUNS UPDATE.

1 2



DnOndra

Hráč

50
4.8.2021 17:52, naposledy upraveno 4.8.2021 18:59 uživatelem DnOndra

GUNS UPDATE.

Zdravím vás Admin Teame, Rataji a hráči kteří tento návrh čtou.

Přicházím s návrhem na GUNS UPDATE, který by umožňoval si vylepšovat své zbraně, které vlastníte. Jako např. tlumiče, větší zásobník, zaměřovač, apod.

Jak by to fungovalo ?

1) Jednotlivé věci by byli v itemech, které by se dali sehnat ICčkově, ať už v Ammunationu, a pro ilegální RP nějaké NPCčko po mapě, které by tyhle možnosti nabízeli nebo od hráčů IC cestou.

2) Při otevření inventáře by se dalo kliknout pravým tlačítkem na myši na zbraň, kde by se ukázala taková tabulka. Kde by jste měli pár políček, ať už prázdných nebo zabraných těmi věcmi.  Dali by se tam přesunout jakož to item, a automaticky by byl na zbrani. (Samozřejmě skrz RP, nebo přidání nějaké animace)

Proč to navrhuji ?

1) Myslím si, že by to rozšířilo kvalitu RolePlaye a taktéž by tento update mohl být zajímavý. Mohlo by to přilákat spousta hráčů, kteří by tenhle update ocenili. (Až na lidi z PSA, podle mého by měli více práce než mají teď...)

2) Už o tom s kamarády diskutujeme nějakou dobu, tak jsem se rozhodl sepsat tento návrh.

Ať už to dopadne jakkoliv, bych byl rád za vyjádření Admin Teamu, hráčů a Rataje. Poprosím aby si každý na tohle udělal vlastní názor, který by tu vyjádřil. Samozřejmě v rámci možnosti slušně. 

S přáním hezkého dne, Ondřej.

EDIT: Otázkou je, jestli to jde vůbec udělat. 🤔

4.8.2021 18:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

MonsterSKGaming

Hráč

32
4.8.2021 18:09

Nápad není zlí, ale príde mi zbytočný.

Pečo? Jednoducho.

Už teraz ako civilista si dáš na Glock /toglaser a s kámošmi si môžete robiť domácu Laser Show u bazénu čož nedáva moc logiku.

S týmto updatom by si dal každý silencer a hral si na Agenta 47 z Hitmana a povedzme si uprimne.. chceme to? Už teraz sa DMkuje a striela na každom rohu a tolko akcie nemáš ani v Call of Duty pomaly.

Optika na zbrane.. moc veľké využitie to nepridá, aspoň nie pre ľudí čo majú Glock abo Brokovnicu čisto na ochranu, ale čo sa týka nelegálu, tam by to dopadlo zase štýl hry od DICE a to Battlefield. Ano, možno na takú Remingtonku (odstrelovačka) by sa hodila možnosť s  optikou, ale inak nie.. 

Ohladom zásobnikou je to.. diskutabilné, ale určite nikdo nechce aby došiel týpek s Glockom ktorý má zásobnik dlhší než Common Sense ten osoby, keby že chceš pridať aj automatický Glock, tak môžeš čakať veľký pád hráčov.

Qermo

Hráč

16
4.8.2021 18:13

Zdravím. Musím uznat, že máš perfektní nápad a nějaké to RP by to určitě přikořenilo, ale za mě to není zrovna nejlepší nápad s okolnostmi, které se dějí teď. Jednoduše illegal RP, které hráči neovládají a už teď to je docela bolest korigovat. Nápad je to sice fajn, ale řek bych, že kdyby mufyje měly k dispozici ještě tlumiče, extended zásobníky atd. tak by se nedalo vyjít na ulici bez arsenálu zbraní. Za mě by podobný gun update měl být přidán, až se lidi naučí RPit ilegál.

Sensei

Hráč

27
4.8.2021 18:27

@MonsterSKGaming keď už tak celkovo v rámci GUNS UPDATU poriešiť aj samotné zbrane, nie? Sťažiť výrobu a tak... Máš celé diskusie ohľadom toho vo všeobecnej diskusií. Alebo tie tlmiče a vylepšenia urobiť sakra vzácne... Napríklad ako vestu alebo niečo...

Za mňa pohode návrh.

Holub

Hráč

47
4.8.2021 19:00

@Sensei Na to už je ale vcelku pozdě, když se podíváš na situaci na serveru. Už teď je těch zbraní hodně a tyhle limitace zas tomu moc nepomůžou. Na to už je pozdě.

Jinak návrh je to propracovaný, ale bohužel si myslím, že je to něco, co by na MTA scéně s její mentalitou nedopadlo zrovna dobře. Už teď je kolikrát pain být na serveru ve dvě hodiny ráno, natož s tímhle. ._.

Aw1x

Hráč

8
15.8.2021 23:46

za mě přidat :hauko:

 

izerman

Hráč

15
5.10.2021 00:58

Jasně určitě. = PRO doufám že se to přidá

Zeintar

Hráč

49
5.10.2021 09:48

50 kladných reakcí, ale návrh zašouplej pod koberec... Stejně jako všechny ostatní. 

6.10.2021 14:30

Návrh dobrý, ale jak už něco podobného psal Zeintar.. Bůh ví jestli se to přidá no.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~171