Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🔫Návrh na GUNS UPDATE.

1 2



6.10.2021 17:19

Za mě určitě skvělej návrh, škoda že to tady zamrzlo, rád bych tento návrh viděl zrealizovanej na serveru.

6.10.2021 18:47

Dobrá, má to tu dost reakcí a panuje tu jisté nepochopení, proč jsme se k návrhu ještě nevyjádřili. Tak se tedy vyjádřím, bohužel se vám ale mé vyjádření nebude úplně zamlouvat.

Nejsem nejmenovaný majitel nejmenovaného konkurenčního serveru a tak vám nebudu říkat, že to nejde. Ono to udělat jde, ALE.. byl by to opravdu velmi ambiciózní projekt. Pokud to teda chceme udělat kvalitně (což když už, tak už) a ne jen nějaké "vylepšení" zbraní, které nemá žádný reálný vliv. Prakticky by se musela úplně deaktivovat ta výchozí funkcionalita zbraní v GTA, abych pak mohl na základě skriptů vytvořit úplně nový systém zbraní. A to se teď nebavíme o nějakém provázání s inventářem nebo jinými skripty na našem serveru, nene.. bavíme se o sepsání kompletně nového systému, který už v základním GTA je, ale znovu a jinak. To znamená třeba i znovu vytvoření samotné střelby (obzvláště, když ji chceme ovlivňovat způsobem, který GTA v základu neumožňuje) nebo vykreslení modelu zbraně v ruce postavy a napodmínkování všech animací. GTA má v základu jen 14 střelných zbraní, bez jakýchkoliv variací. Pokud chceme více zbraní, nebo jejich variace (krom texturových nebo jiných drobných úprav), musíme si ten systém, který to umožní, napsat sami a nemůžeme už použít výchozí GTA funkcionalitu. Je to jako kdybychom chtěli v GTA mít 20 tanků namísto jednoho - ta hra to prostě neumožňuje, museli bychom znovu vytvořit celé fungování vozidel (nastupování, vystupování, jízdní model, ovládání věže a samotná střelba). Následně je tu navrženo kombinování attachmentů, které vyžaduje minimálně drastické přepsání systému inventáře a ukládání všech těch nových dat do databáze.

Mám pokračovat? Asi chápete, že tento update by byl velice náročný, zabral by mnoho času a nepřinesl by až tak velké ovoce. Mohlo by to být i kontraproduktivní - zvýšil by se zájem o zbraně a server by byl více o zbraních. Jakožto RP server bychom spíše měli usilovat o to, aby se hráči méně zajímali o zbraně a auta a více se zajímali o social RP a podobně.

KitzuInu

Hráč

34
19.11.2021 21:20

@Rataj má v tomto případě pravdu. Než přepisovat celé scripty kvůli attachmentům na zbraně, tak by bylo lepší spíše stěžit výrobu zbraní a věcí okolo nich. To samé i padání surovin v dolech trošku stěžit. Ano, vím že už teď padne síra jednou za uherský rok, ale zbraní je na serveru hodně, a každý střílí okolo sebe jak kdyby se nechumelilo což je z IC stránky velmi špatně. V realitě také neuslyšíte výstřely hned co vylezete před dům. Ba naopak lidé kteří jsou v realitě nějak ozbrojení tak uvažují nad každým výstřelem.

Zeintar

Hráč

49
19.11.2021 21:39

Negativní, teď je střílení z M4/AK velmi finančně náročné. Už se jen dostřílí ta nabugovaná a naduplikovaná munice a pak to zase bude v normálu. Střílení vždy max deaglem, protože na velký zbraně nikdo nebude mít peníze :D

19.11.2021 21:52, naposledy upraveno 19.11.2021 21:53 uživatelem VajkoChlpko

Pravda, nebude mať peniaze, keď už ani tie nejdú bugovať ako ammo.

Manévr náklad postup kappa face text emote Klesat Kolébka Student

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~60