Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podání trestního oznámení na Nikolu Novakovou za způsobení dopravní nehody a následné ujetí od dopravní nehody.


NoOneFromYou

Hráč

17
6.8.2021 20:43, naposledy upraveno 6.8.2021 20:45 uživatelem NoOneFromYou

Podatel: Jakub Andreas

Věc: Podání trestního oznámení na Nikolu Novakovou za způsobení dopravní nehody a následné ujetí od dopravní nehody.


Odůvodnění: Dne 5.8 2021 v 17:30 jsem jel se svým vozem 1970 Dodge Charger R/T po vedlejší silnici před úřadem Blueberry, při příjezdu k přechodu jsem zpomalil, následně se z levé strany vyřítil oranžový Volkswagen Golf, najel do mého pruhu a poškodil levou část mého vozu, po chvilce řešení a domáhání se příspěvku na opravu vozu, osoba sedla do vozu a odjela pryč. Poté se na místo vrátila, ovšem objela můj vůz a pokračovala v jízdě


Záměr: Dořešení celé záležitosti se slečnou Novakovou, proplacení způsobené škody a odebrání řidičského oprávnění uvedené osobě

Přílohy:
Záznam z autokamery, 17:30 https://www.youtube.com/watch?v=_X2YhUNxB5I
Posudek ohledně způsobené škody na vozidle 1970 Dodge Charger R/T ve vlastnictví podatele, částka (s prací): 245,359CZK), snímky vozidla podatele před pořízením posudku.

5.11.2021 16:45

Adresát: Jakub Andreas

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Andreas,

Váš podnět má charakter trestního oznámení. To byste měl dle systému Soud 2.0 prvně ohlásit na policii.

Co nejprve ohlásit na policii? Oznámení o přestupku, trestní oznámení.

Policie se bude případem zabývat (z povinnosti) a vyřeší danou situaci buď v rámci svých pravomocí, nebo případně tuto věc postoupí soudu. Nedošlo-li by k řešení ze strany Policie San Andreas, poté máte právo danou věc opět oznámit k nám na soud.

Děkujeme za pochopení.


JUDr. Kristina Lopez Smith Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas

NoOneFromYou

Hráč

17
5.11.2021 17:01, naposledy upraveno 5.11.2021 17:04 uživatelem NoOneFromYou

Adresát: Jakub Andreas

Věc: Odpověď na odpověď


Vážená paní Lopéz,

Kdyby tuto situaci v době, kdy jsem tento podnět podal (6.8.2021) řešila policie, pak bych vám poslal žádost o zrušení, ovšem Vám asi nedochází, že policie nejen že na místo nedojela, ovšem do této doby nemám své peníze za opravu vozidla, trvám na soudním řešení cele věci. A jestli si myslíte, že tím, že mi odepíšete téměř o tři měsíce později, dokážete nějakou funkčnost soudu, jste na omylu. Soud nikdy nefungoval, a pod vedením Cornella ani fungovat nebude. Děkuji, nashledanou.


 


Powered by LeoSight IFS
LT~47