Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zahájení řízení vyklizení nemovitosti po bývalém majiteli


Fyolarwir

Hráč

6
15.8.2021 10:22

Podatel: Leon Periwinkle

Věc: Vyklizení nemovitosti garáže č.p. 1844 Vinewood, Los Santos spjaté s budovou Vinewood 1584 - Dům, Los Santos

Odůvodnění: Při koupi nemovitosti v Los Santons, čp. 1584 Vinewood bylo zjištěno, že spjatou nemovitost garáž, která slouží k domu a je v areálu nemovitosti vlastní již jiná osoba, která nevykazuje žádné podněty, tudíž žádáme o zrušení vlastnictví dotyčné osoby a přivlastnění do rukou majitelky domu Nely Davis. 

Rodinný dům v Los Santos, Vinewood čp. 1584 je ve vlastnictví Nely Davis kde s ní žije spoluvlastník Leon Periwinkle na základě sepsání smlouvy u realitního makléře.

Záměr: Přivlastnění pozemku v plné rozloze viz. smlouva o koupi domu od realitního makléře

Přílohy: N/A

Fyolarwir

Hráč

6
17.8.2021 12:52

**Dopis předán na podatelně**
**Dopis je vlastnoručně psán**

 

Vážený soude, dnem 17.8.2021 stahuji tuto žádost na základě změny faktů.  Dům v Los Santos, čp. 1584 Vinewood, majitelka Nela Davis prodala a předala zpět do rukou realitního makléře na základě zjištění nevyhovujících faktorů které značně ovlivňovali pobyt na tomto místě. Dům je od dne 17.8.2021 volně ke koupi u realitní kanceláře "Real Estate agency for The Implementation of innovatice life" tato kancelář se prezentuje zkráceně jako LSIF. Realitní makléř v tento den také posílá a zveřejňuje veškeré důležité informace o domu. 

Tento dům obsahuje dle smlouvy realitní kanceláře garáž čp. 1844 která je hned vedle vstupních dveří tudíž je součástí tohoto pozemku, zajisté při koupi jiným majitelem bude potřeba projednat zahájení vyklizení garáže po majiteli který ji vlastní kdežto dům jako takový nikoliv.


S pozdravem,
Leon Periwinkle
29.8.2021 22:26

Adresát: Leon Periwinkle
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Periwinkle,
děkujeme za zaslání podnětu.

Děkujeme za upozornění na uvedené změny. Váš podnět proto uzamykáme. Garáž nařídíme vyklidit v případě, že nový majitel o tuto skutenočnost požádá.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~31