Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Převzetí firmy a domu


Brumik

Hráč

38
16.8.2021 14:41, naposledy upraveno 16.8.2021 14:45 uživatelem Brumik

Podatel: Ing. John Dreilor

Věc: Převzetí firmy i domu


Odůvodnění: Zdravím, chtěl bych převzít firmu svého bývalého kamaráda Ricka Palmerga, kde jsem byl spolu majitel avšak Rick Palmerg zesnul. Společně jsme plánovali do budoucna a jeden z našich cílů bylo založit firmu avšak jsme ji založili, ale nic dalšího jsme nestihli. Měli jsme nakoupené vozidla, ale stát je nebyl schopný přepsat na firmu. Dále bych chtěl převzít i dům, který vlastnil a od kterého mi dal klíče. Děkuji, přeji pěkný den

 


Záměr: Převzetí firmy s nepřepsanými vozidly a budovami, převzetí domu

Přílohy:

(1. obrázek; garáž firmy)

(2. obrázek; vozidla firmy- dodávky, auta jsou v zamčené garáži)

(3. obrázek; budova firmy v Montgomery)

(4. obrázek; Dům s garáží v Palomino Creek)

 

20.8.2021 14:47

Adresát: John Dreilor
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Dreilor,
děkujeme za zaslání podnětu, nýbrž v momentální situaci nemůžeme dědické řízení zahájit.

Pan Rick Palmerg je v současné chvíli veden jako ,,pohřešovaný", jelikož nebylo dle §4.1 zk. 27/2021 (Zákon o matrikách, jménu a příjmení a dědickém právu) řádně zapsáno úmrtí osoby.

Prosíme, abyste kontaktoval poskytovatele zdravotních služeb a vyžádal si, aby dle §4.2 zk. 27/2021 oznámili úmrtí osoby.

Dále upozorňujeme, že jediná platná poslední vůle je řádně sepsána písemná poslední vůle. V případě, nejste-li osoba příbuzná k zesnulé osobě, jediná možnost zahájení dědického řízení ve Váš prospěch je písemná poslední vůle zesnulého, byť i bez notářského ověření. 


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24