Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban za nonrp acting a dále nonrp Fear


DarkTime

Hráč

2
20.8.2021 21:25, naposledy upraveno 20.8.2021 21:26 uživatelem DarkTime

ahoj rád bych se vyjádřil k mému banu a za ten ban ani já nemůžu takže teď píšu já měl čistě ping 2000 takže jsem měl co 2 sekundy network trouble takže kdybych utíkal PSA bych se furt někam portoval a já bych se nikam nedostal už jsem seděl v autě a co se nestane network trouble a jsem před tím kde jsem to vkykradl a co vím tak to PSA ani nevystrelilo čisté mělo zbraň v ruce ani nemirili + to že kdyby mě zatkli tak dostanu PK bo laggy a brzo mi to padlo a kdyby mě měla dát do vězení tak mě to ukáže network trouble a už se ani nepohnu ani nic nenapíšu a portne mě to někam doprčic zadal bych si odebrat nebo zkrátit trest, jelikož za toto fakt jako nemůžu... @Puding

Borwyx

Hráč

15
20.8.2021 21:33, naposledy upraveno 20.8.2021 21:34 uživatelem Borwyx

Ahoj,

tvůj problém, že máš špatný internet. Vzhledem k tomu, že ve chvíli, kdy jsi dostal ban, něměli problém s pingem ostatní, chyba je na tvé straně.

Být tebou, na unban moc nespoléhám

DarkTime

Hráč

2
20.8.2021 21:36

Není špatný jen na něm je dost lidí a občas má svoje chvilky s pingem 2000+ Doslova klidně si to dorpím 

20.8.2021 22:12

Ahojky!

Jak je to dlouho co jsem ti dávala unban na tu permu? Den, dva? A stejně jsem dneska měla video, kde jsi vyřvával na PSA, ačkoli na tebe mířili zbraněmi. Nejen, že mířili ale i pár varovných výstřelů padlo. Myslím, že i kdybys měl lagy tak districty nebo ten zvuk zaznamenáš.
Na videu to nevypadá že bys lagy měl, působí to že ti hra jede hodně plynule. A další věc..skok na Zayase? Tackle když to do zad míří druhý fízl? Kdyby jsi se alespoň omluvil v OOC, že jsi missnul bind tak neřeknu. Obecně na to mám ale svůj názor.
Ban není tak dlouhý, perma byla delší a taky jsi to vydržel. Počkej do zítra.

Zamítnuto.


Powered by LeoSight IFS
LT~38