Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-177] ZSP - Rozsudek ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů.


20.8.2021 22:06

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému soudnímu procesu ve věci:

výmazu trestních rejstříků podatelů


Dne 20/08/2021 byl vydán následující rozsudek v zrychleném správním procesu: 

Soudce vrchního soudu San Andreas, Violleta Reed, J.D., zabývající se výmazem trestních rejstříků podatelů rozhodla v rámci zrychleného soudního procesu takto:

Vrchní soud San Andreas tímto zamítá podnět osoby Jan Buchta v žádosti o výmazu trestního rejstříku z důvodu časté recidivy. Pokud-li bude požadavek výmazu přetrvávat, prosíme o znovu podání, a to nejdříve po deseti dnech od vydání rozsudku. ((@tinyofficial))


Vrchní soud San Andreas tímto nařizuje policii San Andreas o provedení výmazu trestního rejstříku osoby Nela Davis, a to jednoho přečinu ze dne 22/03/2021. ((@golemakcz))


Vrchní soud San Andreas tímto zamítá podnět osoby Stano Hubeny v žádosti o výmazu trestního rejstříku z důvodu časté recidivy. Pokud-li bude požadavek výmazu přetrvávat, prosíme o znovu podání, a to nejdříve po deseti dnech od vydání rozsudku. ((@StenSk))


Vrchní soud San Andreas tímto nařizuje policii San Andreas o provedení výmazu trestního rejstříku osoby Kenny Wright, a to dvou záznamů ze dnů 23/06/2021 a 01/07/2021. ((@Kenny15))


Vrchní soud San Andreas tímto nařizuje policii San Andreas o provedení výmazu trestního rejstříku osoby Julia Carter, a to jednoho záznamu ze dne 16/07/2021. ((@Respect))


Vrchní soud San Andreas tímto zamítá podnět osoby Trevor Kingster v žádosti o výmazu trestního rejstříku z důvodu časté recidivy. Pokud-li bude požadavek výmazu přetrvávat, prosíme o znovu podání, a to nejdříve po deseti dnech od vydání rozsudku. ((@Froxiss))


Nedošlo-li k satisfakci podnětu, mohou se podatelé proti rozsudku odvolat, a to jednotlivě nejdéle do sedmi kalendářních dnů od vynesení rozsudku.

((Rozsudek byl zaslán všem označeným do datové schránky / korespondenční adresy / adresu trvalého bydliště a taktéž na oddělení policie Montgomery))


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo