Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zahájení rozvodového řízení


golemakcz

Hráč

34
21.8.2021 00:15

Podatel: Nela Davis

Věc: Žádost o zahájení rozvodového řízení

Odůvodnění: Dobrý den, žádám o zahájení rozvodového řízení a navrácení jména za svobodna na Hustons. Důvodem je primárně můj manžel Mikle Davis, který v momentální době čeká na trestní líčení, hodně mi ublížil, hraničilo to všeobecně s nebezpečným vyhrožováním a omezováním osobní svobody. Čeká na trestní líčení, výslech z důvodu přechovávání omamných a psychotropních látek které přechovával v obydlí a odmítal je odstranit. Osobně jsem manžela na PSA nahlásila který mi poté začal ústně vyhrožovat že mě zabije a že toho budu hodně litovat. Zanechal na mě psychickou újmu která zapříčinila pracovní neschopnost a způsobil mi dlouhodobou paranoiu kde jsem prakticky neuměla sama fungovat, bála jsem se, že ho někde potkám. V době kdy jsem prožívala psychické potíže v mé blízkosti byl rodinný příslušník, bratr Darwin Hustons který na mě v době dával pozor. Mám k dispozici i Posudek o Zdravotní Způsobilosti a poté i DPN k doložení pracovní neschopnosti. PZZ a DPN vydal doktor Leon Periwinkle který doporučil psychologický posudek avšak jsem se psychologického vyšetření neúčastnila.

Záměr:  Rozvod a změna příjmení

 

30.8.2021 00:31

Adresát: Nela Davis
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Davis,
děkujeme za zaslání podnětu, nýbrž v momentální chvíli nemůžeme Váš podnět posunout do fáze řešení. Uzavření Vašeho manželství není zapsáno v matriční knize, proto není možno zahájit rozvodové řízení. Prosíme tedy, abyste kontaktovala, nejlépe prostřednictvím podnětu vrchní soud San Andreas o žádost o zapsání do matriční knihy.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
golfik34

30Kč včera v 21:52

jarda1234

150Kč včera v 20:27

AsiLucker

76Kč včera v 14:57

Nejnovější uživatelé
Bjorn

Registrován 13.5.2024

Nemesis0100

Registrován 12.5.2024

JDstudiokovac

Registrován 12.5.2024