Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-178] Vyhlášení voleb do Kongresu - září 2021


21.8.2021 13:39

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období září 2021 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 9. 2021 do 3. 9. 2021.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 8. 2021 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 9. 2021 do 3. 9. 2021. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 9. 2021 do 4. 10. 2021.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

Honza4125

Hráč

13
26.8.2021 08:28

Adresát:

 

Vrchní soud San Andreas,

 

Las Venturas 1154

 

 

 

Odesielateľ:

 

 

 

Celé meno: Hanz Caser 

 

 

 

Dátum narodenia: 12.10.1987

 

 

 

Vážený soude, váženi občané, voliči, po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl, že budu kandidovat na starostu v obci Blueberry.

 

 

 

Jak všichni určitě víme, tak Bluebbery je velmi krásné místo/obec, ale má bohužel svoje nedostatky.

 

 

 

Konkrétně myslím:

 

a) Životní prostředí: Do obce Bluebbery by se hodil menší park, kde by si občané mohli užívat, společné večery či dny se svýma kamarády, zvířecími mazlíčky či jenom trávit volný čas procházkou a relaxací.

 

b) Parkoviště: Obec Bluebbery má jenom pár parkovišť, které jsou celkem přeplněné a z toho důvodu, občané parkují na chodnících a následně jim jsou zbytečně odtahovány vozidla. Proto bych rád udělal ještě JEDNO parkoviště.

 

c) Pozemní komunikace: V obci Bluebbery se stává poměrně hodně dopravních nehod z důvodu nepřehlednosti v zatáčkách, nebo na kopečku, který vede z Bluebbery do Palomino Creek. Chtěl bych tam dát nějakou "výstražnou" ceduli, aby si řidiči dávali větší pozor, taktéž by se v nějakých úsecích hodilo dát nějaké "značky" protože tam velmi chybějí a hodí se tam. 

 

 

 

Tyto dané věci, bych chtěl udělat, pokud bych byl vybrán na starostu, ovšem, těch věcí, bude časem více. Celkově, chci udělat to, aby Bluebbery bylo bezpečné a více vhodné pro bydlení, taktéž budu naslouchat občanům, co si žádají a ty nejzajímavější a splnitelné přání učiním. Občané, budu rád, jak mne budete volit, slibuji, že vás nezklamu, ovšem, je na vás, zda mi budete věřit či ne. Přeji všem hezký den.

 

 

 

Z pozdravem Hanz Caser

acaBeNendohzoR

Hráč

69
29.8.2021 17:52

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Odesílatel:

Giueseppe Falco BSc.

Narozen 25.11. 1972

Ctěný soude a vážení spoluobčané,
Rozhodl jsem se opět kandidovat na post starosty obce Palomino Creek a tím i na člena kongresu a navázat tak na nynější volební období.

Nehodlám tu něco slibovat a poté to nesplnit, jediné co vám mohu zaručit že budu jednat ve prospěch nejen obyvatel Palomina, ale celého státu a využiju k tomu svoji předešlou zkušenost z práce starosty, tak i postu státního zástupce. Věřím že zákony by měli být pro dobro občanů a né k jejich utlačování.

Hlasujte pro mě, hlasujte pro občany

 

podepsán Giuseppe Falco

30.8.2021 22:54

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Odesílatel:

Bc. Steve Zayas, narozen 6.9. 1985


Vážený soude, vážení občané,

již třetím měsícem kandiduji na post starosty obce Montgomery. Myslím si, že za uplynulý čas jsem toho spolu s Kongresem dokázal pro stát vybudovat hodně. Aktivně bojuji nejen služebně, ale i zákonodárně proti zločinu ve státu, mimo jiné se snažím zařídit prostor a komfort všem obyvatelům. Rád bych dokončil všechny myšlenky, které jsem v rámci Kongresu spolu s kolegy načal, čímž bychom doplnili díry v zákonech a především znovuzprovoznili důležité státní složky.

Děkuji, 

Bc. Steve Zayas

31.8.2021 11:05, odstraněno 31.8.2021 14:55 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

47
31.8.2021 13:40

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Raymond Brantley
Datum narození - 21.6.1983

Volební obvod: Dillimore, okres Red County


Vážený soude,

chtěl bych oznámit svou kandidaturu do voleb pro volební obvod: Dillimore. Chci svou aktivitou a jednáním v krajském zastupitelstvu přispět k lepšímu životu nejenom obyvatel Dillimore a okresu Red County, ale i obyvatelům státu San Andreas jako takového.


Vážení spoluobčané,

věřím tomu, že mnozí z vás mě již znají. Jsem člověk, který v tomto okresu pracuje a tráví většinu svého času. V první řadě vám chci poděkovat za projevenou důvěru, kterou jste ve mne a mé kolegy vložili v rámci voleb do Kongresu v měsících červenec a srpen roku 2021. Za tohle období, které bylo kratší než obvykle se nám (Kongresu a vám, občanům) toho podařilo spousta - vyřešit mezery v zákonech, zlepšit kvalitu života pro nás všechny (tímto děkuji především Policii San Andreas za skvěle odvedenou práci), definovat a přijít s problémy, které trápí obyvatele okresu Red County a státu San Andreas a především - být tady pro vás, obyvatele státu San Andreas. Stejně tak se snažíme zasadit o větší bezpečnost a právní jistotu pro podnikatele i jejich zákazníky.
 Již delší dobu za sebe nechávám mluvit svou práci - rekonstrukce Hlavní třídy v Palomino Creek, vystavění nových parkovacích míst a zlepšení kvality života občanů Palomino Creek a státu San Andreas. Minulým měsícem jsem ve své funkci začal s projektem Dillimore 2.0 aneb renesance Dillimore. S touto myšlenkou a konceptem chci pracovat i nadále - drobnými změnami pomoci ke zlepšení kvality života obce, která se pyšní jednou z nejzajímavějších historií ze všech obcí v okresu Red County. Chci pomoci obci Dillimore k cestě za lepšími zítřky. A ve stejných šlépějích chci jít i pro měsíc září roku 2021.
 

Mé plány jsou následující: Vdechnout obci Dillimore novou krev do žil, dopřát ji péči a pozornost, kterou si doopravdy zasluhuje. Stejně tak chci realizovat některé z plánů za zajištění vyšší kvality života a služeb v obci.


Raymond Brantley                                                                  
Kandidát za Dillimore

 

Zeintar

Hráč

49
31.8.2021 14:03
Adresát:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Yulia Klavdia Yurievna
Datum narození - 5.7.2000

Volební obvod: Fort Carson


Vážený soude, vážení spoluobčané,

chtěla bych Vám poděkovat za projevenou důvěru při minulých volbách, aktivně jsem se účastnila téměř všech schůzí se zastupitelstvem a nyní Vám mohu s potěšením oznámit svoji znovukandidaturu do naší - mnoha zapomenuté vesničky Fort Carson. Minulý měsíc jsme toho udělali spousty. Od závodů nedaleko Fort Carson, přes několik dotací až po bezpečnostní systémy. 

 

Kriminalita a kamerový systém - Kriminalita je v této vesnici vysoká, protože chybí kamerový systém, který by pomáhal v boji proti kriminalitě. Volte mě a změním to! <MOMENTÁLNĚ V ŘEŠENÍ>

Domy na prodej v dezolátním stavu - Stát nabízí na prodej domy, které jsou v dezolátním stavu, které jsou chatrče pro maximálně 2 lidi. Všechny rezidentní části města jsou již vykoupené a tento fakt brání ostatním - potencionálním obyvatelům Fort Carson se nastěhovat. Pojďme z Fort Carson udělat kultivovanější město. Nahraďme trosky rezidencemi! <MOMENTÁLNĚ V ŘEŠENÍ>

Zeleň ve Fort Carson - ve Fort Carson se nenechází ani jeden park a stromy - které by nám dodávaly chladivý stín a vizuální pohodu - zde prostě chybí. Volte mě a postarám se o zasetí nových stromů, rozšíření travnatých ploch a vybudování parku! <MOMENTÁLNĚ V ŘEŠENÍ>

 

Volte mě, Yulii Klavdiu Yurievnu a udělejme společně z Fort Carson lepší místo pro život.


Yulia Klavdia Yurievna
Kandidát za Fort Carson

 

Podepsána Yulia Klavdia Yurievna

31.8.2021 14:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

NoOneFromYou

Hráč

17
31.8.2021 18:41

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Jakub Andreas
Datum narození - 01.05.1980

Volební obvod: Blueberry, okres Red County


Vážený soude a vážení spoluobčané,

moje jméno je Jakub Andreas. Povoláním jsem inspektor soudu San Andreas a moc dobře vím, že tyto volby jsou časem na změnu. Časem na změnu, kterou všichni očekáváme - směrem k lepšímu, směrem k čistšímu Blueberry, směrem k lepší a perspektivní budoucnosti. A tak zatímco první z mých kandidátů je nebezpečný zločinec na svobodě, druhý pro změnu vykradl sklad Policie San Andreas. Hezký páreček, že ano? Hezký na pohlednici z věznice v Las Payasadas, avšak daleko méně vítaný u možných členů Kongresu. Ostatně jaká vizitka by to byla pro nás všechny nechat tento stát ovládat zločince. Já jsem jiný - jsem člověk s dlouhodobou praxí u Policie San Andreas. Jsem svědomitý a pracovitý člověk, který se zasazuje o zlepšení životní úrovně a stavu Blueberry. Po svém zvolení bych se rád zasadil o následující - výstavby nových obytných lokalit v Blueberry, vystavění veřejného parkoviště za účelem uvolnění míst tam, kde jsou skutečně potřeba a také konečně využít zchátralou budovu při vjezdu do Blueberry, ze které je dnes pouze automobilová skládka jednoho zaniklého autobazaru. Práce je v Blueberry skutečně hodně, teď je to jen na vás zda zvolíte svědomitého a pracovitého člověka, kterému můžete věřit ohledně jeho cílů, nebo zločince? Volba je na vás.

Jakub Andreas
Kandidát za Bluberry.











1.9.2021 12:10

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na níže uvedených místech.

Celkem máte pět hlasů a můžete je odevzdat těmto kandidátům v jednotlivých obvodech:

Volební obvod Blueberry:
Hanz Caser
Pablo Gallardo
Jakub Andreas
(volí se v obecním úřadě Blueberry)

Volební obvod Montgomery:
Steve Zayas
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na obvodním oddělení Policie San Andreas v Montgomery)

Volební obvod Palomino Creek:
Giueseppe Falco
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas v Palomino Creek)

Volební obvod Dillimore:
Raymond Brantley
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na čerpací stanici v Dillimore)

Volební obvod Fort Carson:
Yulia Klavdia Yurievna
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas ve Fort Carson)


Arnold Cornell, J.D.
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~106

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024