Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba na PSA


neznamy#3931

Smazaný účet

19
22.8.2021 20:19

Podatel: Pablo Gallardo

Věc: Prohlídka domu bez soudního povolení

Odůvodnění: Zdravím,před déle než 15 dněma jsem byl zadržen za věci ktery patři do danýho případu,jak jsem byl propuštěn z CPZ tak jsem měl v dveřich garaže zmasakrovaný zámek od dveři a to same od kanceláře,po prozkoumání dokumentu jsem zjistil že vždy musi byt aspon oznamena prohlídka domu 6 hodin dopředu,bohužel v dokumentech nic nebylo ani nebylo prohlášeno že to bylo přesně 6 hodin dopředu nahlášeno.

Záměr: Odškodné za vniknutí do Garáže a Kanceláře bez soudního potvrzení ve výši 600 tisíc korun,Požaduji o soudní Řizeni a řešení tyhle kauzy.

Přílohy: U domu jsou Pánove co muj majetek každy den hlídaji a řikali že Zámky byly rozraženy Beranidlem.

22.8.2021 20:50

Adresát: Pablo Gallardo
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Gallardo,
děkujeme za zaslání podnětu.

O Vašem případu víme a v současné chvíli je v procesu řešení. Bohužel je v nastávající situaci soud vytížen. 
Rozhodnutí soudu vůči Vašemu podnětu naleznete v dokumentu, jenž bude brzy vydán. I přes tuto situaci bych chtěla upozornit, že žádný právní dokument neudává povinnost oznámit domovní prohlídku do šesti hodin před uskutečněním prohlídky. 

V listině základních práv a svobod č. 2/2018, čl. 12. druhého bodu jest uvedeno, citace:

(2) Domovní prohlídka je přípustná jen pro účely trestního řízení, a to na písemný příkaz nebo povolení soudce. Způsob provedení domovní prohlídky stanoví zákon.

Byly vydány dva příkazy k domovní prohlídky pod označením S-172 a S-173, v niž jsou vymezeny pravomoci policie San Andreas, níže citace:

1. Bude-li vlastník nemovitosti při domovní prohlídce přítomen, jsou příslušníci policie povinni prokázat se odznakem PSA.
2. Příslušníci PSA jsou oprávněni vstoupit i do budov a uzamčených prostor, přilehlých garáží a jiných objektů patřících k nemovitosti. Vlastník nemovitosti je povinný tuto prohlídku Příslušníkům PSA umožnit.
3. Příslušníci PSA jsou oprávněni k použití násilí, potřebného ke vstupu do objektů (například vyrazit dveře), jestliže na místě není přítomný vlastník nemovitosti, nebo osoba jím pověřená.
4. Příslušníci PSA jsou oprávněni k zabavení veškerého nelegálního a důkazního materiálu.
5. Příslušníci PSA jsou oprávněni prohledat osobní vozidla ve vlastnictví majitele nemovitosti, zaparkovaného  v blízkosti prohledávané nemovitosti


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~36