Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno predčasné prepustenie z CPZ


Kr1st0fz

Hráč

14
24.8.2021 21:58, naposledy upraveno 25.8.2021 01:24 uživatelem Kr1st0fz

Podateľ : Angelo Himenez

Vec :  Predčasné prepustenie z CPZ 

Dôvod : Vážený súd  vo večerných hodinách ma PSA zatklo cca pred 3 dňami keď som bol na ceste domov do Palomino Creek následne pred mojím domom zaparkovali 3 autá príslušníkov PSA a jedno z nich bol A.R.T samozrejme som z domu vyšiel pretože som nič neskrýval po prehľadaní domu kde nič nenašli ma zobrali do CPZ za údajne vylúpenie banky a údajne okrádanie pričom nemali dostatok dôkazov na potvrdenie trestnej činnosti ale napriek tomu ma do CPZ dali preto žiadam o prepustenie z dôvodu falošného obvinenia. (Dôvod zatknutia: podozrenie na vykradnutie banky a podozrenie z okrádania)

S pozdravom Himenez. 

 

29.8.2021 16:37

Adresát: Angelo Himenez
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Himenez,
děkujeme za zaslání podnětu.

Váš podnět byl vyřešen. Rozsudek Vám byl zaslán na doručovací adresu, i do cely předběžného zadržení. Za nepříjemnosti ze strany policie San Andreas se hluboce omlouváme. Tato nesrovnalost bude řešena právními kroky. 


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo