Ahoj!
Vítá tě velkoobchodník Zchovankyo, a to dnes již po DRUHÉ! Bohužel, zesmutněl jsem, jelikož @Zeintar po pár minutách vyhlášení soutěže o Pikachua napsal nejdelší slovo a já si nejsem jist, zda to někdo překoná. Rozhodl jsem se, že dám VŠECHNY MÉ ZNÁMKY NA PROFILU tomu člověku, co napíše nejvtipnější a nejoriginálnější vtip!
Jak se ale bude rozhodovat o výherci, ptáte se? Porotci, kteří rozhodnou o nejlepším vtipu budu já, @Ressetth, @zeldinko, @Puding a @Lexikonn!
Tohle je nejlehčí způsob, jak zbohatnout na známkách, a stát se větším překupníkem, než jsem já ve své vesnici.

Ahoj!
Vítá tě velkoobchodník Zchovankyo, a to dnes již po DRUHÉ! Bohužel, zesmutněl jsem, jelikož [user:4196] po pár minutách vyhlášení soutěže o Pikachua napsal nejdelší slovo a já si nejsem jist, zda to někdo překoná. Rozhodl jsem se, že dám VŠECHNY MÉ ZNÁMKY NA PROFILU tomu člověku, co napíše nejvtipnější a nejoriginálnější vtip!
Jak se ale bude rozhodovat o výherci, ptáte se? Porotci, kteří rozhodnou o nejlepším vtipu budu já, [user:3947], [user:4549], [user:3980] a [user:3583]!
Tohle je nejlehčí způsob, jak zbohatnout na známkách, a stát se větším překupníkem, než jsem já ve své vesnici.