Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na Admina a Supporta (A-T)

1 2



Krpcekiss

Hráč

13
25.8.2021 19:25

Zdravím, Chcel by som podať sťažnosť na Supporta Soviet Dog a Admina acaBa.... (Bača) z dôvodu toho, že keď riešia report tak vždy napíšu "nemám na to nervy" alebo "nemám na teba čas". Pokiaľ je v A-Teame tak si myslím že by si ten čas mal nájsť a nie byť toxic hneď od začiatku.

MonsterSKGaming

Hráč

32
25.8.2021 19:39

Ahoj,

aku u väčšiny hráčou tu nastáva problém, že zabudáte že Admini niesu stroj a chcú si tiež zaRPit. Ale než sa tu začne každý oháňať "tAk nAčO jE v AT" - tak treba si uvedomiť že je to človek a neni za to nijak platený, robí to z vlastnej dobrovolnej vôle a zo svojho času ktorý môže v kluďe utratiť robením niečoho iného. Denne admini či Game Master spravia desiatky reportov a stetaváju sa s hráčmi čo su k ním toxický a nedaju si povedať že pripravuju ich samotných o energiu a celkovo o náladu. Keď to odpoja nadaváte že neni nikdo online, keď robia reporty sťažujete si že sa robia pomaly, keď si dopraju aspoň 5 minut volna aby si ulavili od reportov.. zase si sťažujete že nikdo nič nerobí, tak si treba uvedomiť čo chcete.

Admina Puding robila nonstop reporty a kvôli tomu už aj zabudla čo je IC svet a celkovo RP pretože strávila celé dni u reportov ktoré nemali hlavu ani pätu a ešte jej hráč vynadal že ten report vôbec vzala. Tak si dala teraz menšie volno, a čo má z toho ? Nič, pretože si každý sťažuje že robí úplný prd.

Soviet dokáže byť toxic, to ano, ale nastáva ten istý problém, že hrači su nevďačný a hnusný jak ku GA tak k GM a nevážia si nič, tak niekedy sa neudržia a sú aký sú.

Tudíž by sa všeci hráči mali uvedomiť že to naozaj není len tak že admin hento a admin tamto, niesú to žiadne psy na vodítku. Väčšina môže byť rádo že ty admini majú chuť na server chodiť a riešiť reporty aj cez to, že sa k ním chovajú hráči ako sa chovajú.

Zeintar

Hráč

49
25.8.2021 20:16, naposledy upraveno 25.8.2021 20:17 uživatelem Zeintar

Možná semnou většina bude nesouhlasit, ale "nemám na tebe nervy", nebo "nemám na tebe čas" - není chyba na straně administrátorů, ale na straně Rataje.

Všímám si delší dobu toho, že jsou admini toxic, unavení a znechucení že své "práce". Nebaví je to, nenaplnuje.

Tohle je ukázkový jev toho, když je v reálném světě zaměstnanec unavený a nedostatečně motivovaný. Je to úplně to samé tady. Všichni z AT toho mají až moc, nikdo nic nestíhá a nikdo nemá šanci si odpočinout, protože tam prostě vždy je 5+ reportů, které neustále přibývají. (Krom baci, který si teda dělá volno pořád)

Již předtím jsem zmiňoval, že je zde málo administrátorů, toto je jen jeden z dalších dopadů, nehledě za to, že většina hráčů čeká na report přes 2 hodiny.

 

EDIT:A už vůbec se nebudeme bavit o tom, že tenhle systém je stavěny na systému - vše může udělat jen admin. Prepsat auto na frakci? Nebo prebarvit frakcni auto? Fuuu. Tak důležitá věc, nebezpečná 🥵

Qermo

Hráč

16
25.8.2021 20:31, naposledy upraveno 25.8.2021 20:31 uživatelem Qermo

Skvělej nápad Zeintare. Prostě najmi víc adminů LOOOOOOOL.

25.8.2021 20:46
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Qermo

Hráč

16
25.8.2021 21:28

"Když je to nenaplňuje, ať to nedělají" dobře, tak mějme 0 adminů a reporty se nebudou řešit vůbec. (Tím nechci říct, že je to nebaví). Buďme upřímně rádi, že to dělají i přesto, že je to nemusí bavit až tolik. Navíc jen kvůli tomu, že admin nemá náladu, automaticky neznamená, že ho to co dělá nebaví. Sehnat normální lidi do AT asi není zrovna nejjednodušší a to, že si lidi nepodávaj příhlášky, taky není problém admin teamu. Kdyžtak je to ta Puding. Takže ateam bez Puding, ne ateam bez Pudinga.

25.8.2021 21:30

Já tě zdravím Krpcekissi

My admini vskutku nejsme stroje a nemůžeme pracovat 24/7 jenom na vaších reportech.Skimo je především zaměřený na RolePlay (RP),nikoliv na vaše reporrty.Jde taky hlavně o to IC ,ono je další věc,že už ani pomálu admini nevědí co je pořadně IC když tam je X reportu..



acaBeNendohzoR

Hráč

69
25.8.2021 21:33

Fun fact: Udělal jsem rychlé počty, Vyřešil jsem 3800 reportů. I kdybych každý jeden report řešil pouze 1 minutu, bylo by to stále víc jak 60 hodin strávených jen řešením reportů. Což je víc, než ty máš na serveru nahráno. Ano, sice to pro většinu hráčů neplatí, ale zrovna pro tebe ano.

Což ovšem není důvod toho, že jsem na tebe toxic. U mě není na vinně chování hráčů, nebo snad vedení portálu. Sem holt jen zakoplexovaná nula, co je toxic na všechny a furt.

Krpcekiss

Hráč

13
26.8.2021 10:17

Podla mňa, keď už report prímete tak by ste ho mali RIEŠIŤ a nie pičovať že "ani ja nemám na teba čas". Miesto toho sa dá napísať napríklad "pošli mi dôkazy" alebo "povedz mi o tom viac". To že nieste stroj, to je pohode ale keď už nejaký report prímete tak ho treba vyriešiť..

 

26.8.2021 11:11, naposledy upraveno 26.8.2021 11:12 uživatelem Puding

Ono je fajn, že řekneš že ho máme řešit. A věř nebo ne ale my se snažíme. Víš kde je ale problém?

 

Když příjmu report, portnu se na hráče a následuje věta "No konečně!!"..skvělé, to mě těší že jsi rád, že jsem na report došla. Kouknu jak dlouho hráč čeká..hodina, jej, to není nijak příjemný. Fajn, tak se dostaneme k věci a dotáhne to ne?

Dobrá tedy, žádám video z akce co hráč nahlásil. Odpovědi se celkem různí. Padesát procent z vás odpoví, že to je dlouhej záznam a že ho jdou nahrát(za tu hodinu co brblete, že nic neděláme jste ho mohli dávno nahrát). Dalších třicet zůstane s otevřenou pusou stát, že záznam nemají, dobrá, to se dá taky pořešit! Například zasláním logu. Boom! Co je to log!?

Aha..skvělé..hráč neví co je log, strávíme půl hodiny vysvětlováním toho, co log je než se k němu dostanu. Konečně nějaký důkaz toho co se stalo, ne?

Wrong. Projedu log a v logu vůbec nic. Ptám se, kde tam je co vidět? Kdy se to odehrálo? Povíš mi konkrétní čas? Odpovědí je mi věta "no on asi vlastně nepsal, jen naboural a jel dál". Skvělé..ptám se na ID masky či jméno. Samozřejmě v té rychlosti nezaznamenali. Pak hráče napadne spásná myšlenka..ví co to bylo za auto!! A tomu byste nevěřili, bylo to černé Tahoe s basic SPZ. Ale jsem admin, podle toho že to je černé tahoe to už přeci dohledám..ne...?

Zbylých dvacet procent jsou lidé co záznam či log a důkazy okamžitě při podání reportu začnou nahrávat aby ho mohli předat. 

Co tam je dál..chmm, joo reporty o interiéry. To zní jako easy věc na udělání! Skvělé, příjmu report, portnu se na hráče. Je to človíček co se rozhodl si koupit interiér garáže. Našel si garáž bez intu v LV, a cena ho prý nezajímá, tak ho tam hodíme ne? Jasně, já nemám problém. Tedy pokud to již není něčí pozemek. Koukám do katastru, no jasně že už to tam někdo vlastní. Druhý pokus hráče skončí také neúspěchem, jelikož zjistí že místo co si vybral a ty vrata od garáže kde není elevátor je vlastně vjezd do garáže nějaké firmy a jedná se o gate. Konečně, třetí pokus..už to musí vyjít! Boom, garáž nikomu nepatří, vypadá to slibně. Obhlédnu okolí a zjistím, že garáž je součást komplexu hasičárny. Nemůžu jen tak dát obyč garáž tam, kde je HZS..

Čtvrtý pokus - KONEČNĚ jsme našli místo kam garáž můžeme umístit. Koukám na konto hráče, má několik milionů. Skvělé, vše působí fajn. Dobrá tedy, jaké chceš id interiéru? Hráč neví, to mám přeci vědět já ne? Já jsem admin a proto musím vědět jakou si vybral. Projedu a ozkouším všechny interiéry garáží co mi exteriér dovoluje umístit. Tahle je špatná, tady je bordel v koutě, ta je malá..aa, tahle by šla!! Tak jo, garáž hotová..spočítám a nastavím cenu. Hráč nechápavě kouká, po chvíli se ozývá "Nešlo by to levněji? Ne? Tak to nic, zatím se měj!" A takhle to je naprosto pokaždé a naprosto se vším. Vše můžete hrozně urychlit a neskutečně ulehčit vy sami..jen si k tomu reportu připravte co potřebujete, místo nadávání na to, že čekáte..

A snažte se řešit věci co se dají řešit ICly, ICly! Několikrát byl report, abych doplnila benzín..člověk stál vedle benzínky v MG a byl pro něj strašný problém to vyřešit ICly - neměl peníze..stačilo se zeptat kohokoli kolem, nebo doběhnout do Palomina, vybrat a jít zpět..ale ne, je přeci lepší dávat 20 reportů a pak být toxic na administrátora co ti řekne že to je problém ICčka..

 

 

Tohle není něco, co by mělo někoho naštvat nebo urazit..ale zamyslete se nad tím. Pojďte vstříc nám a uvidíte že vše půjde lépe, než když nám budete házet klacky pod nohy.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~166

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024