Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na Admina a Supporta (A-T)

1 2



Krpcekiss

Hráč

13
26.8.2021 12:33

Keď si chcete aj zaRPiť, tak nebudte v STAFFE. Poznám vela adminov čo takéto reporty vyriešia behom 10 minút a to aj s vysvetlovaním, keď hráč nechápe. To že vy to riešite 30 minút lebo múdrujete aké jé to ťažké, to už neni problem hráčov. Admini by mali 50% svojho času robiť práve reporty. Keď vás nebaví pomáhať luďom tak nebudte v A-T, jednoducho vyriešená vec. Keď na to nemáte čas tak to už tiež je jednoducho vyriešená vec tým že odídete z A-T a budete mať pokoj. Nový hráči pomaly nevedia čo je supp alebo admin. Predstavte si že ste nový hráč a prídete na skimo. Dáte si report že :všeobecnáotázka: "vysvetlíte mi prosím čo je roleplay?"... po 30 minútach príjme admin report, začne vysvetlovať a hráč aj tak nebude chápať a admin napíše "nemám na teba čas" alebo "nebaví ma to". Náplňou adminov by malo byť luďom pomáhať aj keď sú niekedy trochu inak mentálne nastavený ( toxic alebo sa jedná o dieťa ). Pokiaľ vás to nebaví tak sa zamyslite nad odchodom z A-T. Ale asi to nespravíte keďže 1/2 adminov má kúpené práva...

26.8.2021 12:58

Je fajn vidět, že si někdo něco i přečte(kuck kuck). Padesát procent času trávit řešením reportů? Miláčku, myslíš teď celkově nebo nebo času ve hře? Píšeš "svého času"..tak nevím, nevim. Dvanáct hodin denně ti reporty nikdo dělat nebude. Proč? Jsme většinou lidi co chodí do práce, co mají rodinu, co mají i svůj život a opravdu nebudou PADESÁT PROCENT času věnovat tomu, že někdo potřebuje po čtvrté za den vylovit auto z vody. 

 

Ale ne, věřím že myslíš čas strávený ve hře. Tak a teď se podrž..já z duty už prakticky neodcházím a reporty jsou to jediné co ve hře dělám. To že to trvá tak dlouho udělat není o tom že bych to neuměla vysvětlit(po třech tisících reportů už to mám celkem našprtaný a myslím si, že vím co říct :))) ) ale o tom, že hráči to neumí nebo nechtějí pochopit. Oni něco chtějí, ale proč by pro to něco měli udělat, že?

 

Jsi přesně ten zářný příklad lidí, kteří nám elán do "práce" nedodávají. Leavněte to když na to nemáte náladu..sure boo, jdu na to. Proč jdu na to? Protože mi to přeci řekli dvacet random hráčů, kterým jsem nevzala report minutu po tom co ho podali, ale až po tom co jsem se k tomu reportu dostala přes ty před ním. ((:

 

V moment kdy se poprvé připojiš na server se tě hra sama zeptá, chceš-li zaučení a pomoc v začátku. Takže tím by měl opadnout problém "jsem nový hráč a nevím co tu dělám" - během chvíle se dotyčného totiž ujme helper(je-li na serveru nějaký, a pokud tedy potvrdil, že pomoc chce).

 

Mimochodem, práva nikdo koupené nemáme. Všichni jsme se tam vypracovali přes pozici helpera a TGM. Ale stejně by mě zajímalo, o kom konkrétně mluvíš? 🤔

 

A další věc, pokud máš pocit, že to jde lépe..proč do toho nejdeš s námi? Podej si žádost do HT, určitě budeš přínosem. Víš jak, s těma 50% času v duty toho uděláš spoustu a mě by to třeba moc pomohlo! 

Krpcekiss

Hráč

13
26.8.2021 13:08

Pozri sa.. U teba to pochopím a na teba som nič nepovedal. Si jediný/á dobrý/á admin/ka. Ale ostatný sú otras.. Prečo to neskúsim s vami? Pochybujem že by Rataj nabral niekoho kto má sotva 50 hodín na skime ;)

26.8.2021 13:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.8.2021 13:19

Keď si chcete aj zaRPiť, tak nebudte v STAFFE.

Tím vlastně upíráš adminům právo si zahrát, ty sobče.

To že vy to riešite 30 minút lebo múdrujete aké jé to ťažké, to už neni problem hráčov.

Well, je, když hráč není ani schopen pořádně dodat materiál, případně ani sám pořádně neví, co chce.

Admini by mali 50% svojho času robiť práve reporty.

Ty jo, kodex AT znám vcelku dobře, ale nikde to napsané není.

Keď vás nebaví pomáhať luďom tak nebudte v A-T, jednoducho vyriešená vec.

To doslova nikdo z AT neřekl.

Keď na to nemáte čas tak to už tiež je jednoducho vyriešená vec tým že odídete z A-T a budete mať pokoj. 

Admin práce není nic na základě smlouvy, mohou si dělat co a kdy chtějí a tobě je do toho vlastně úplné nic.

Nový hráči pomaly nevedia čo je supp alebo admin. Predstavte si že ste nový hráč a prídete na skimo... (+ zbytek k tématu)

S tím admin nemá nic společného, 1. zde nic jako support není, 2. pro nováčky jsou zde helpeři.

Náplňou adminov by malo byť luďom pomáhať aj keď sú niekedy trochu inak mentálne nastavený

Což vlastně ve výsledku i přes řeči dělají.

Ale asi to nespravíte keďže 1/2 adminov má kúpené práva...

Nevím, asi to tak fungovalo na předchozím serveru, kde jsi hrál, ale tady vskutku ne.


Ani jeden tvůj argument není pádný ani pravdivý. Děláš, jako bys věděl a znal snad vše, ale ve výsledku nevíš úplně, ale úplně nic. Nejdříve si ověř fakta, následně zkus argumentovat, teď si děláš veřejně akorát tak ostudu a je mi tě ve finále i líto.

Možná by ti mohlo pomoct si přečíst TOHLE, případně se pro příště nepouštět do věcí, se kterými nemáš nic společného. 

THEforesT

Hráč

2
30.10.2021 19:52, naposledy upraveno 30.10.2021 19:55 uživatelem THEforesT

Zdravím komunitu, píšem síce o 2 mesiace neskôr a možno by som sa aj do témy nemal zapájať akož to normálny hráč ale keď toto čítam trhá my žilamy jak narkomanovy po výplate... No kde by som len začal... Asi tou logikou "si admin budeš otrokom do konca života" nie toto fakt v žiadnej normálnej komunite neplatí a chlapče ver že keď ti prestane tiecť mlieko po brade začneš chodiť do roboty a mať povinnosti aj vo svojom vlastne živote zistíš aké blbosti píšeš. Ja osobne som nikdy nemal so žiadnym adminom problém pri reportoch aj keď som si dakedy počkal nie že nie ale vždy mi report bol vyriešený nad očakávania stačí len byť milý skromný a nebyť tým čím si ty nevychovany zasran ktorý nevie čo od dobroty robiť. A to že si počkáš na report istú dobu? To je asi pochopiteľne keď admin ma na starosti 7 reportou a každému decku musí splniť vlhké sny inak píše na fóre takého hovadiny ako ty ktorý ako tu už par adminou spomínalo sa ani nesnažia adminom prácu uľahčiť alebo ich aspoň pochváliť za to že ti venovali čas ktorý im už nikdo nevráti. Ja fakt neviem kde si nechal rozum alebo aspoň štipku slušnosti keď tu píšeš o tom ako ma admin stráviť 50% svojho hrania branim reportou aj keď to väčšiu snich robia 90% svojho času a ešte napíšeš že ak sa im nepáči a nemajú čas majú odísť? Bol si niekedy v admin teame? Ja áno... Na celkom dosť hranom servy ktorý už síce neexistuje ale viem aké to je ťažké všetkým vyhovieť nehovoriac o tom že s hraním sa môžeš rozlúčiť nadobro a pripomínam ti že admini to robia zadarmo niesu za to platený ani odmenovaný preto by som chcel vidieť teba v admin teame čo by si robil... Vlastne viem... Ako prvé by si využíval admin práva pre seba pred kamarátmy na reporty by si sa vykašlal a keby si aj dajaký príjmu bol by si drzý a povyšenecky je to vidno už len s tejto tvojej žiadosti... Si ešte mladý... Veľa veci nechápeš no aspoň sa snaž pochopiť iných a prácu iných ver že ti to v živote veľmi pomôže. 

 

(píšem z mobilu takže sa ospravedlňujem za chyby ktorych môže byť v tomto mojom texte dosť) 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024