Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba Policie San Andreas za neoprávněné zabavení vozidla


Lexikonn

Hráč

78
28.8.2021 02:18, naposledy upraveno 28.8.2021 02:27 uživatelem Lexikonn

Podatel: Zoe Corrnet Strasz

Věc: Neoprávněné zabavení vozidla


Odůvodnění: Dobrý den vážený soude, bylo mi policií zabaveno vozidlo s registrační značkou CHI MERA a VIN 3403, zapsané na moji firmu CRN Cars s IČO 132 z důvodu nepovolených úprav. Vozidlo má veškeré úpravy homologované a v protokolu o úpravě jasně stojí, že vozidlo je uzpůsobeno k provozu na silnici. Tudíž nechápu absolutně důvod zabavení. Žádám tímto okamžité navrácení vozidla, potrestání policisty, jenž takto jednal a odškodné 250.000 Kč za ušlý zisk, jelikož se jedná o vozidlo z autopůjčovny, která mě živí. Dále budu apelovat na kapitána policie, protože chování jeho podřízených je v tomto případě neadekvátní.
Děkuji za vyřízení, Corrnet.


Záměr: Navrácení zabaveného vozidla.

Přílohy: N/A

9.12.2021 01:34

Adresát: Zoe Corrnet Strasz
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní C. Strasz,
děkujeme za zaslání podnětu.

Vrchní soud San Andreas Váš podnět zamítá a uzamyká. Prosíme, abyste kontaktovala policii San Andreas, která se tímto podnětem zcela jistě zabývat bude. Děkujeme za pochopení.


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~37