Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o promazání trestního rejstříku


KukisTV

Hráč

38
28.8.2021 12:34, naposledy upraveno 28.8.2021 12:56 uživatelem KukisTV

Podatel: Karel Polívka

Věc: Promazání a zahlazení trestního rejstříku

Odůvodnění: Vážený soude, na předešlé doporučené psaní jsem nedostal odpovědi, nejspíše se při doručování obálka opět ztratila. Žádám o promazání trestního rejstříku a celkové jeho zahlazení. Jelikož jsem studoval zdravotní školu, tak jsem po vystudování chtěl nastoupit k ZZS, bohužel ale během svých volných chvil jsem se nevěnoval nejlepším věcem. Veškerých svých činů lituji, od té doby vedu řádný život. Zúčastnil jsem se mnoha kurzů ohledně záchranářství, jako například EMT a kurzy oddělené na LifeGuard a Ski Patrol. Rád by jsem se věnoval této práci, ale kvůli rejstříku nesplňuji jednu z podmínek.

Záměr: Vyčištění trestního rejstříku, které je potřebné pro nástup k ZZS.

Přílohy: N/A

(( Docela už mě štve, že jsem čekal na odpověď čekal 2 měsíce, soud napsal že kvůli tomu, že vám to trvá tak neví jestli dál chci smazat rejstřík. Na poslední žádost zase nemám odpověď [ 2 měsíce ]. Posílám po 3! Předešlá žádost označená jako: doporučené psaní: https://leosight.cz/forum/topic/4992 a https://leosight.cz/forum/topic/5705 ))

29.8.2021 18:44

Adresát: Karel Polivka
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Polivka,
děkujeme za zaslání podnětu.

Váš podnět byl vyřešen. Rozsudek ve věci výmazu trestního rejstříku Vám byl zaslán doporučeným dopisem na doručovací adresu, popř. datovou schránku.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo