Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak dlouho trvá propuštění z cpz po 15 dnech

1 2

Julik

Hráč

31
29.8.2021 04:33, naposledy upraveno 29.8.2021 04:34 uživatelem Julik

Zdravičko chci se zeptat na jak dlouho je cca než někdo vyřeší propuštění z což jsem tam už 19 dni a před 4 dny jsem si dal žádost o propuštění, hlavní důvod je ze to je má hlavní postava 

29.8.2021 11:55

Je to přesně na... Je to individuální, hráči mají své další starosti, mimo jiné v celách nejsi sám. Určitě se na tebe dostane, bohužel opět stejný problém, řešíš IC záležitost OOC cestou.

Julik

Hráč

31
29.8.2021 11:59

Ne ale tak budu čekat měsíc jestli mi vůbec někdo řekne jestli se moje postava ven dostane nebo odpověď na 5m cca buď jestli v cpz zůstanu což bych neměl a nebo jestli mě pustí ven to je samo jako reporty report mas na 5m ale cekas kolikrát hodinu nebo déle a to jsi třeba i id1 

29.8.2021 12:03

Srovnáváš jablka a hrušky a v případě obojího jsi pěkně na omylu. Říct ti, jestli v CPZ budeš dlouho, není na pět minut. Odpovědět ti může jen soud. Takže vlastně převážně soudce. Kolik jich vlastně máme? Jo, jednoho. Ví o všech postavách vše? Ne, neví. Musí si o to napsat státním zástupcům, kteří o to musí napsat zase policii. Policie se musí podívat, sepsat, odeslat zástupcům, ti soudci a ten to teprv vyhodnotí. Pak možná sepíše tu zprávu během pěti minut a pošle. 

A tvoje reporty... Ne na vše má každý admin práva, mimo jiné je logické, že raději v případě málo dostupných adminů vyřešíme závažný bug ve hře nebo porušení pravidel, namísto například přebarvení frakčních vozidel nebo přepisu vozidel na frakce. Žiješ v domnění, že jsou reporty na pět minut. Některé jo, povětšinou ty méně prioritní. 🙂

Julik

Hráč

31
29.8.2021 12:31, naposledy upraveno 29.8.2021 12:37 uživatelem Julik

Hele za první nejsem tu nový a vím jaký At má na co právo a stim původem postavy stačí mi napsat udělám proč jdem v cpz od kdy a za co a pak by se to řešilo ze soudem ale čekat na propuštění z cpz měsíc nebo déle se mi fakt nechce když vidím ty žádosti co tam jsou už třeba měsíc bez odpovědi tak se mi na moc dobře nekouka a když mám na mysli report na 5m myslím tím max na 5m např dam si rep na to ze potřebuji sundat křídlo z auta jo byly v tu dobu ve hře jak gm tak ga ale na Ga nejsem si jistý a byl jsem zeovna i id 1 a proste jsem čekal min 45m a jak si sám říkal nejsem jediný v cpz a když soudce nestíhá proč nenajmete někoho dlasiho schopného jako soudce nechci tady rozvést nějaké téma pod tlakem ale proste jak rikam soudců by mohlo být více v realitě taky není jeden soudce na celou CZ že 

29.8.2021 12:42

V podstatě sis na otázku odpověděl sám...
"proč nenajmete někoho dlasiho schopného jako soudce".

Tím nechci nikoho shazovat, ale soudce nemůžeš dát úplně každému, kdo si o to řekne (ehm, ne, že bych tím narážel na některého z předešlých soudců... :)). Myslím si, že @Zchovankyo je člověk na svém místě a díky němu soud funguje. Bohužel, ne vždy můžeš hodit vinu na soud. Na vině může být policie, státní zástupci... Problematika je složitá, na CPZ systému se však už pracuje.

Julik

Hráč

31
29.8.2021 12:47

No takže rychle řečeno nejsou schopni lidé na soudce nedivím se nebude to nic jako ježdění kamionem atd jak si někteří hrací mysli chápu není to na 5m jak jsem říkal ale o trošičku aktivnější by soud mohl být ale omlouvám se jestli v tom má prsty psa nebo jiná složka ale myslím si ze by se určitě někdo schopny na soudce našel hraju tu přes 110lidi min denně a myslím si ze minimálně každý týden je to u 2 hráče na víc no nevím no soudci by mohly být aspoň 2 aby jsi navzájem pomáhali 

29.8.2021 12:51

I kdyby se opravdu schopný člověk našel ( @Holub ), pořád je zde další otázka. Chce to ten dotyčný dělat? Zabiješ tím strašně moc času, není to práce pro každého. Ale kdo chce, může si podat přihlášku. ;) 

Julik

Hráč

31
29.8.2021 12:54, naposledy upraveno 29.8.2021 12:54 uživatelem Julik

Ano chápu je to docela náročné na čas určitě ano ale fakt jeden soudce na cca 150 lidi je fakt malo a to se asi shodném 

29.8.2021 12:57

Je to málo, nebudu lhát. V podstatě jsou dva soudci... ALE... Rataje bych do tohoto opravdu nepočítal, mimo soud na něm závisí plno dalších věcí, které mají taktéž celkem vysokou prioritu. Nezbývá, než doufat, že o post soudce časem projeví zájem někdo, jehož vyjadřování je na úrovni, v zákonech se vyzná a bude jisté, že se k věcem bude stavět nestranně, stejně, jako to doposud dělá Zchovy.

1 2