Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak dlouho trvá propuštění z cpz po 15 dnech

1 2

Julik

Hráč

31
29.8.2021 14:00

Ano Rataj má úplně jiné věci na práci o tom vůbec nemluvím my si reknem no Rataj má server a jen z toho teži peníze ale ono ty scripty dali něco práci handlingy nejsou lehké udělat a taky to neumí každý druhy zeo a těch věcich je sousta co má furt Rataj na práci no nic doufám ze to soud vyresi nějak no 

29.8.2021 16:19

Jsem si vědom, že podněty k soudu trvají dlouho, ano. Někteří čekají na výmaz rejstříku přes měsíc, někteří čekají strašně dlouho na propuštění. Snažím se dělat toho co nejvíce, ačkoli soud není to jediné, co udělat musím. Co se týče RP, mám podněty na fóru, žádosti od PSA na ZSP. Dohromady je nevyřešených podnětů přes 45.

Dále jsou psychologové, u kterých naštěstí dělám jen administrativu. Poté mám i své RP, a nakonec i osobní život. Teď do toho osobního života přišly potíže, o kterých se nechci zmiňovat, ale určitě mou aktivitu ovlivní.

Omlouvám se, že nejsem tak aktivní, jak by si někteří představovali. Prostě to nejde.

Julik

Hráč

31
29.8.2021 17:09, naposledy upraveno 29.8.2021 17:09 uživatelem Julik

@Zchovankyo Hele v pohodě chápu že toho máš hodně co se týče Soudu a pak máš taky své RP že a pak ta nejdůležitější věc osobní život hele promin jestli jsi měl nějaké osobní problémy tak se omlouvám že jsem na tebe tlačil ale je to moje hlavní postava a mam tam cca pře 600h takze bych o ní nerad přišel a chtěl jsem se zeptat ty tam píšeš že obě strany se mohou odvolat ale nevím kde 

29.8.2021 17:11

Odvolat se můžeš, ačkoli nevím proč by jsi to dělal. :D Rozsudek byl vydán ve tvůj prospěch, byl jsi propuštěn. A náhradu škody, či něco podobného stejně nedostaneš. Ale pokud po tom toužíš, posílám link.

LeoSight.cz - Herní portál

Klikni na to. Pokud nemáš inspiraci, dej ctrl + f a vyhledej si "odvolání". 

Julik

Hráč

31
29.8.2021 17:15

@Zchovankyo aha tak jsem to špatně pochopil ale tak proč jsem furt v cpz ???

29.8.2021 17:16

@Julik - Musí tě propustit někdo od PSA. Až bude ve hře někdo, kdo tě bude moct propustit, tak tě pustí. 

Julik

Hráč

31
29.8.2021 17:17

@Zdechovynkyo okey děkuji moc hele a to nemusim byt ic žeo páč ted něco dělám doma 

1 2