Podatel: Pablo Gallardo
Věc: Odvoláni vůči žalobě
Odůvodnění: Zdravím,ze strany Policie San Andreas na mně byla podaná žaloba,pokud možno mně obvinili z
obvinění:
1.) Křivé obvinění (§78 zk. 14/2020, čl. 9.)
2.) Protizákonné zadržení po dobu delší než 4. hodin (§10 zk. 2/2020) 3.)
3.) Neohlášení zadrženého (§10 zk. 2/2020) 4.)
4.)Porušení základních lidských práv zadrženého (§15 zk. 2/2020) 5.)
Chtěl bych vidět veškeré důkazy a svědky,pokud tak neučiníte bude podaná nasledujici žaloba za křivě obvinění
Popíram tyhle fáze obviněni
1.)Křivé obvinění-Pokud bude svědek bude svědčit na stranu PSA a tim pádem muže dojit na křive obviněni na mně.
2.)Pokaždé napadení policisty či řešení připadu byla osoba přesunuta do CPZ v tu dobu po dobu 5 dní a ohlašoval jsem to,nyní mi PSA musi poskytnout všechny záznamy z kamer a zápisu u věznu v MDC.
3.)Ohlášeni zadrženyho popíram vždy to hlášeno bylo.
4.)Pokud bude nějaký svědek,chci vidět záznamy s kamer u Cel či jsem nějaky právo zadrženyho porušil.
Záměr: Odvoláni vůči obvinění na moji osobu.
Podatel: Pablo Gallardo
Věc: Odvoláni vůči žalobě
Odůvodnění: Zdravím,ze strany Policie San Andreas na mně byla podaná žaloba,pokud možno mně obvinili z
obvinění:
1.) Křivé obvinění (§78 zk. 14/2020, čl. 9.)
2.) Protizákonné zadržení po dobu delší než 4. hodin (§10 zk. 2/2020) 3.)
3.) Neohlášení zadrženého (§10 zk. 2/2020) 4.)
4.)Porušení základních lidských práv zadrženého (§15 zk. 2/2020) 5.)
Chtěl bych vidět veškeré důkazy a svědky,pokud tak neučiníte bude podaná nasledujici žaloba za křivě obvinění
Popíram tyhle fáze obviněni
1.)Křivé obvinění-Pokud bude svědek bude svědčit na stranu PSA a tim pádem muže dojit na křive obviněni na mně.
2.)Pokaždé napadení policisty či řešení připadu byla osoba přesunuta do CPZ v tu dobu po dobu 5 dní a ohlašoval jsem to,nyní mi PSA musi poskytnout všechny záznamy z kamer a zápisu u věznu v MDC.
3.)Ohlášeni zadrženyho popíram vždy to hlášeno bylo.
4.)Pokud bude nějaký svědek,chci vidět záznamy s kamer u Cel či jsem nějaky právo zadrženyho porušil.
Záměr: Odvoláni vůči obvinění na moji osobu.