Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Lexikonn


31.8.2021 17:37

Když už dáváš varování tak by ses měl naučit že web není lolko a nemáš tu quadra ani penta!!!!!!

Co je toto za fail komunitu a pokus o herní portál????

 

2 = double, 3 = triple, 4 = quadruple, 5 = quintuple, 6 = sextuple, 7 = septuple, 8 = octuple

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: 10) Spam je na fóru přísně zakázán. Za spam považujeme psaní příliš mnoho zbytečných příspěvků, šíření nevyžádaného či nežádoucího obsahu, psaní prázdných příspěvků nebo příspěvků postrádající hodnotu, opakování zpráv, používání nadměrného množství obrázků, otazníků, vykřičníků, smajlíků a dalších znaků, velkých písmen (caps lock), neúměrné modifikace velikosti a barvy textu.
31.8.2021 17:40

Jako já nevím, jestli zkoušíš RPit dle svého jména i na fóru, ale přestaň s tím, tímhle způsobem dostaneš fórum ban a bude to vyřešeno. Příspěvek postrádá hodnotu, uzamykám.

31.8.2021 17:44, naposledy upraveno 31.8.2021 17:44 uživatelem Rataj

Zdravím, Lexikonn bude upozorněn, že toto porušení se dle našich pravidel vždy nazývá Double-post, bez ohledu na počet příspěvků porušující toto pravidlo. Nic to nemění na skutečnosti, že veškerá varování byla udělena oprávněně. Tobě tedy mezitím doporučím, aby sis přečetl pravidla fóra a vyhnul se tak do budoucna dalším problémům a varováním.

Stížnost tak považuji za vyřešenou, zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo