Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vydání koncese na motorové úpravy vozidel


Kozina

Hráč

27
10.9.2021 12:38

Podatel: Zdenek Loukota

Věc: žádost o vydání koncese na úpravu motorových vozidel jménem firmy ALL-IN Corp.


Odůvodnění: Dobrý den vážený soudě, Jmenuji se Zdeněk Loukota a jsem generální ředitel společnosti ALL-IN Corp. Tímto podávám žádost o udělení povolení (koncese) na úpravu motorových vozidel, za účelem výdělku, protože firma ALL-IN Corp. (Dále jen jako firma) momentálně nemá žádné výdělky z firemní dílny, ve které se mají upravovat vozidla silniční dopravy. Touto žádosti by jsem chtěl požádat o koncesi na úpravu motorových vozidel.

Byl by jsem moc rád, kdyby soud mé žádosti vyhověl, protože naše dílny je momentálně bez zisku a zaměstnance platíme aniž by vykonaly práci.


Záměr: Získání koncese na úpravu motoru motorových vozidel dvoustopých i jednostopých.

Přílohy: nic

5.10.2021 20:12

Adresát: Zdenek Loukota
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Loukota,
děkujeme za zaslání podnětu.

Pokud-li Váš podnět nebyl vyřízen již kongresem, prosíme, abyste se obrátil na vládní podatelnu. Jakožto soud sice smíme vydávat koncese jakéhokoliv typu, avšak pomocí kongresu se jak Vám podnět urychlí, tak nám zkrátí počet nevyřešených žádostí.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30