Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UnBan


neznamy#2917

Smazaný účet

3
13.9.2021 20:32

Takže, připíšu zde toto na fórum znova protože bych si chtěl kurevsky zahrát skimo, hrozně mi chybí a omlouvám se za to že jsem se nějak špatně vyjádřil na báču.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

             něco o banu:

Začalo to tím že jsem si jel pro PDW k Katerina Halova, nabídla mi odvoz na firmu, tak jsem to přijmul po cestě se mě zeptala jestli mám u sebe mp7,protože ji ztratila, řekl jsem že ne a tak jela do obchodu pro pásky a prohledala mě, zjistila že mp7 nemám ale PDW jo, no a po cestě jsem uviděl jak v chatu je na vysílačce "přijeď na firmu" no a další neznámý přijeli na firmu a tam mě okradli, a to DM kvůli tomu že jsem čekal na report jestli je v pořádku okrádat před npc u firmy, na report nikdo neodopvidal tak jsem řekl jestli mi nedají video, ano vím nemám právo na video, tak jsem je furt zabijel abych dostal PDW, nikoliv jsem se poučil že si mám dát příště ticket.

 

 

              Ban za historii:

 

 

 

Pravidla už tentokrát nebudu porušovat!

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Spam, double-posting; Podáváš si již 4. žádost, avšak ti zůstaly dvě (nyní již tři) doposud otevřené.
29.9.2021 02:01, odstraněno 29.9.2021 02:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~15