Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podání trestního oznámení na Nataly Red za nelegální odtah vozidla


Holub

Hráč

46
21.9.2021 23:47

Podatel: Raymond Brantley

Věc: Podání trestního oznámení na Nataly Red za nelegální odtah vozidla.


Odůvodnění: Včera, dne 20.9.2021, mi byl odtažený z parkoviště před Muzeem (č.p 2635, Temple, Los Santos) odtažen tmavě šedý Lincoln Towncar s RZ 2RC 8995. Vozidlo ponechávám před muzeem jakožto jeden ze zaměstnanců, přičemž mám povolení ze strany správy Muzea parkovat na vymezených parkovacích místech. O odtažení vozidla jsem se dozvěděl dnes po příjezdu k budově Muzea zajištěným odvozem, přičemž jsem zjistil, že vozidlo bylo pryč. Odtažením daného vozidla došlo k porušení zákona č.3/2018, konkrétně paragrafu jedenáct.  

Úryvek ze zákona č.3/2018:

§11 Dodržování bezpečného parkování se rozumí:
- parkování na parkovištích a parkovacích místech vyznačených bílou, nebo žlutou čárou - parkovací místa jsou vyznačená
- v případě parkování mimo parkovací místa nesmíte omezit či ohrozit provoz na silniční komunikaci - úsek je plynule průjezdný bez jakýchkoliv potíží i pro kloubové autobusy)
- v případě stání na krajnici musí být daný pruh široký minimálně tři metry (zajištění průjezdnosti autobusu) - šírka průjezdné části pruhu je přes čtyři metry, zachyceno i na snímku
- v případě parkování u chodníku nesmí být více, než dvě kola vozidla na chodníku - na chodníku víc než dvě kola nebyla
- je zakazáno parkovat na místech vyhrazených značkou zákaz stání, nebo místech s možnými výjezdy vozidel záchranných složek

Vzhledem k místu odtahu a charakteru odtažení vozidla, které je v rozporu se zákonem č.3/2018, jsem nucen podat na fyzickou osobu Nataly Red trestní oznámení z důvodu nelegálního odtahu mého vozidla. Vzhledem k tomu, že sankce za nesprávně provedený odtah v případě právnické osoby (či subjektu, kterému vozidla patří) činí 200 000CZK dle usnesení č.28/2021. Nemám problém dojít k mimosoudnímu vyrovnání s Garage 66 s tím, že danou škodu uhradí zaměstnanec, který chybný odtah provedl. Ostatně to je i můj záměr v rámci celého tohoto oznámení, nechci aby firma pykala za pochybení jednoho řadového zaměstnance.

Úryvek z usnesení č.28/2021:

IX. zakazuje odtah vozidel právnických osob, která parkují správně a to pod pokutou 200.000,- Kč za každé chybně odtažené vozidlo, kterou hradí daná odtahová služba a to i v případě, že se jedná o státem financovanou organizaci (tato pokuta není hrazena ze státních financí).


Záměr: Veřejná omluva ze strany Nataly Red, zaměstnance Garage 66, za nelegální a nesprávně provedený odtah a uhrazení způsobené škody 200 000CZK vyvozené dle usnesení č.28/2021.

Přílohy: Místo odtahu vozidla (příloha 1 - a, b), lísteček ponechaný za stěračem vozidla (příloha 2), svědectví Lukáše Hernandeze a Evana Coopera jakožto ochranky před budovou Muzea, záznam z kamery objektu Muzea.

(Příloha 1 - a)

(Příloha 1 - b)

 

     Poznámka: Odtaženo firmou G66 - Nataly Red      

(Příloha 2)

 

Drelamond

Hráč

9
22.9.2021 07:17, naposledy upraveno 22.9.2021 07:19 uživatelem Drelamond

Ahoj, chcela by som sa vyjadriť.

Chybička je v tom že tam nemáte čo parkovať , jedine keby to bolo odomknuté a niekto tam bol.

Parkovisko je vyhradené pre návštevníkov múzea, lenže múzeum bolo zamknuté.

Nevidela som v tom problém to neodtiahnúť ked som ešte skúšala kľučku múzea , bolo zamčené.

Pokiaľ by bolo odomknuté a ste tam , tak nevidím problém to tam nehať, vy ste len využili to parkovanie na to aby ste tam mohli mať vozidlo. Takže neviem prečo si podávate na mňa trestné oznámenie ked to ani nedáva zmysel. 

 

(OOC: pokiaľ som to dobre pochopil tak, prečo by si tam nehával vozidlo pre NPCčka? akože aký to má zmysel? :D)

 

 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Metagaming - nemůžeš vidět podněty na soud, korespondence nechodí tobě, ale soudu.

Holub

Hráč

46
30.9.2021 13:50

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

((Dopis byl doručen dne 30.9.2021 na adresu Vrchního soudu San Andreas))


Vážený soude San Andreas,
v rámci daného případu došlo na mimosoudní vyrovnání. Proto můžete danou věc uzavřít a považovat za vyřešenou.

Sepsáno dne 26.9.2021 v San Fierro, Brantley


Powered by LeoSight IFS
LT~68