Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o nacenění a pozdější odkoupení pozemku v oblasti San Fierro + žádost o udělení stavebního povolení


KitzuInu

Hráč

34
22.9.2021 12:59, naposledy upraveno 22.9.2021 22:09 uživatelem KitzuInu

Podatel: Jeff Wang

Věc: Žádost o nacenění, pozdější odkoupení pozemku v oblasti San Fierro, a žádost o udělení stavebního povolení k demolici, a výstavbě nových budov na daném pozemku.

Odůvodnění: Přeji krásný den váženému soudu, chtěl bych zažádat o nacenění a pozdější odkoupení pozemku v San Fierru. Jedná se o pozemek se starým objektem a kontejnery pro převoz. Chtěl bych aby tento pozemek byl v budoucí době psaný na firmu. Dále bych chtěl tento pozemek zužitkovat v prospěch firmy. Proto nadále chci požádat o udělení stavebního povolení k demolici starých objektů a výstavbě nového prostředí pro firmu. V příloze zasílám fotky návrhů na přestavbu areálu.

Děkuji za zvážení o nacenění a také zvážení Stavebního povolení.

S pozdravem Jeff Wang

Přílohy: Místo daného pozemku

Návrhy na výstavbu

2.11.2021 14:55, naposledy upraveno 2.11.2021 15:06 uživatelem Kolpanek

Adresát: Jeff Wang

Věc: Žádost o nacenění, pozdější odkoupení pozemku v oblasti San Fierro, a žádost o udělení stavebního povolení k demolici, a výstavbě nových budov na daném pozemku.


Vážený pane Wang,
Pozemek s výměrou 16.561 m² (1,7 ha) bude v katastru veden pod číslem 333
Cena tohoto pozemku činí - 36.434.200,- Kč
Co se týče stavebního povolení, tak to budeme i nadále řešit my, avšak požadujeme, aby jste nám zaslal konkrétní plány o tom, co chcete vybudovat na daném pozemku.


JUDr. Kristina Lopez Smith Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas

KitzuInu

Hráč

34
5.11.2021 16:48, naposledy upraveno 5.11.2021 16:50 uživatelem KitzuInu

Adresát.: Vrchní soud San Andreas

Věc.: Žádost o nacenění, pozdější odkoupení pozemku v oblasti San Fierro, a žádost o udělení stavebního povolení k demolici, a výstavbě nových budov na daném pozemku.

Odůvodnění.: Přeji nádherný den váženému soudu, omlouvám se za svou paměť a v příloze zasílám plánky k výstavbě nového prostředí pro firmu na pozemku 333, který prozatím patří státu San Andreas, a v budoucí době bude náležet mne. 

S pozdravem pěkného dne

Jeff Wang

Přílohy.: Plánky firemního prostředí


Powered by LeoSight IFS
LT~32