Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádám o propuštění z CPZ


25.9.2021 15:40, naposledy upraveno 25.9.2021 15:43 uživatelem Radekfil

Vážená Velmoc, 

Dne 22.9/23.9 jsem byl zadržen policií.

Ještě před zásahem jsem měl autonehodu, kterou jsem těžce pronesl a probudil se před nemocnicí. Vyšel jsem ven na čerstvý vzduch, když tu náhodou tam byli další 3 lidi (žena a dva další páni, pány mužeme nazívat Pán A a pán B). Byl jsem opřen o sloup a Pán A za mnou přišel s tím, ať se seberu a odejdu, že nemám poslouchat cizí rozhovory, jelikož jsem zaslechl, že psychicky trápili dvě dívky, tak jsem byl trochu hrubý a řekl jsem, že neodejdu. Pán A se zachoval neúctivě, začal mi nadávat, na pomoc mu přišel Pán B a vytáhl na mě nůž. Mezitím Pán A šel do kufru pro pálku, kterou mi následně mlátil do auta, takže jsem se naštval, a řekl mu ať se sebere a odejde, samozřejmě řekl, že nepřestane . takže jsem zasáhl, pálku mu vzal a zahodil, když tu pán A vytáhl nůž a ohrožoval mi na životě, propíchl pneumatiku a ujel. Uběhla půl hodina , když jsem se ptal lidí, jestli pána neznají, a dostal jsem frekvenci vysílačky, kde jsem se opětovně ptal pána Ajestli se mi omluví  a zaplatí opravy. Ano, uvědomuji si, že jsem tam říkal menší výhružky, ale chtěl jsem zaplatit opravu auta, která nebyla zrovna levná, jelikož mi zničil komplet motor. Pán říkal, že se sejdeme v Los Santos, a jelikož jsem se bál, že mi bude chtít něco udělat , vzal jsem nelegálně drženou zbraň a schoval jsem si jí, kdyby se něco dělo. Přijel jsem na místo , když tu náhodou slyším sirény, ze strachu a zmatku jsem začal utíkat k autu. Pan policista mě zadržel, mezitím našli nelegálně drženou zbraň a momentálně jsem si odseděl již 2 dny ve vězení za "Nelegálně drženou zbraň a podezření na org. skupiny.". Řeklo se, že mi KS dá výslech, ale zatím se nic nestalo a ani nevím, jak dlouho ve vězení ještě budu. Stále čekám, co se bude dít.

Pablo Mendez

 

 

5.10.2021 21:04

Adresát: Pablo Mendez
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Mendez,
děkujeme za zaslání podnětu.

Chtěli bychom Vás laskavě poprosit, abyste nás nenazýval velmoc, ale soud. Nejsme žádná velmoc, ani žádná Vaše cvičená opička. Váš podnět zamítáme a uzavíráme z důvodu nedodržení vzoru pro podněty. Prosíme, abyste si podnět podal znovu, ve správném vzoru.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26