Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-215] ZSP - Rozsudek ve věci propuštění protiprávně držených osob.


Zchovankyo

Hráč

59
25.9.2021 19:45, naposledy upraveno 25.9.2021 19:47 uživatelem Zchovankyo

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému soudnímu procesu ve věci:

Propuštění protiprávně držených osob


Dne 25/09/2021 byl vydán následující rozsudek v zrychleném soudním procesu: 

Soudce vrchního soudu San Andreas, Violleta Reed J.D., zabývající se zrychleným soudním procesem v rámci odvolání osob Fero Arakete, Robo Bakardi, Connor McCall, Michael Falcone, Antonio Hernandez (dále jen ,,podatelé") ve věci protiprávního držení v cele předběžného zadržení rozhodla takto:

I. Vrchní soud San Andreas tímto nařizuje neprodlené propuštění z cely předběžného zadržení osob Robo Bakardi, Fero Arakete, Connor McCall, Antonio Hernandez, Michael Falcone.

II. V případě, jsou-li podatelé vyšetřováni službou kriminální policie, budou podatelé vyšetřováni na svobodě, není-li jejich vyšetřování na svobodě nebezpečné jim, nebo jejich okolí. 


Ratio Decidendi

Zadržení byli v cele předběžného zadržení drženi déle, než-li patnáct stanovuje zákon, a to déle, než patnáct dní.


§10 Policista má právo zadržet občana pro spáchání nebo i podezření ze spáchání trestného činu a to až na dobu 4 hodin bez soudního řízení. V případě zvláště závažné a zejména opakované trestné činnosti, která je jasně prokazatelná, až nejvýše na 15 dní bez soudního řízení, obeznámí-li policie o této skutečnosti neprodleně vrchní soud.

Vzhledem k této skutečnosti soud nařídil jejich propuštění.


Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, mají podatelé právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení.

Taktéž Policie San Andreas má právo podat odvolání, které by bylo následováno vznikem trestního řízení.

Obě strany se mohou odvolat, a to nejpozději do sedmi kalendářních dnů od vydání rozsudku.

((Obálka se zeleným pruhem byla zaslána policii San Andreas na místní oddělení, kriminální službě a podatelům. @VajkoChlpko, @SheFisKo, @Jandys, @Schitzu, @kixoF))


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~13