Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-216] Vyhlášení voleb do Kongresu - říjen 2021


26.9.2021 11:01

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období říjen 2021 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 10. 2021 do 3. 10. 2021.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 30. 9. 2021 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 10. 2021 do 3. 10. 2021. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 10. 2021 do 4. 11. 2021.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

26.9.2021 15:49
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

pa202

Hráč

39
30.9.2021 14:55

Odosielateľ:
Hieronymus Singh,
Marina 1,
Los Santos

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154,
Las Venturas

Informácie o kandidátovi:

Meno: Hieronymus Singh
Dátum narodenia: 09.01.1985
Volebný obvod: Palomino Creek

Vážený súd, Vážený občania,

Moje meno je Hieronymus Singh a som bývalý člen policajného zboru a bývalý starosta obce Montgomery vďaka čomu ma môžu niektorí ľudia poznať. Týmto dopisom by som rád ohlásil kandidatúru na starostu obce Palomino Creek. Mojim cieľom, ako starosta Palomina je vytvoriť miesto kde sa budú môcť všetci občania stretávať, vytvoriť miesto ktoré bude prosperovať a bude hlavným miestom kde sa budú uskutočňovať rôzne akcie, či už to budú hudobné akcie, ako sú napríklad koncerty, alebo to budú rôzne predstavenia, či zrazy. Nechcem aby bolo Palomino iba Vašim domovom, kam sa každú noc vrátite vyčerpaný, ale chcem aby sa Palomino stalo miestom kde sa budú ľudia zhromažďovať vo voľnom čase a budú sa baviť, chcem aby Palomino bolo centrom akcii. Ďalej by som chcel ako člen kongresu pracovať na zlepšení života v celom okolí, aby naši občania žili s radosťou. Voľte mňa, Hieronymusa Singha, ako svojho starostu Palomino Creek, aby sa Vám žilo lepšie! Budete ma môcť voliť na pobočke národnej banky v Palomino Creek.

S pozdravom,
 

NoOneFromYou

Hráč

17
30.9.2021 16:06

Adresát:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Jakub Andreas
Datum narození - 01.05.1980

Volební obvod: Blueberry


Vážený soude, vážení spoluobčané,

chtěl bych Vám poděkovat za projevenou důvěru při minulých volbách, aktivně jsem se zúčastnil téměř všech zasedání kongresu a prosadil několik nových změn pro obci, které se nyní řeší a to není vše, tuto kandidaturu mám v plánu následující:

Zřídit kamerový systém - V naší obci chybí následující: kamerový systém a ten je zde klíčový pro umírnění kriminality v obci a jejím okolí.

Rozšíření parkovacích míst - Řidiči v naší obci si jistě mohou povšimnout, že se zde nachází velmi málo místa na parkování, snad jediné parkoviště, které se zde nachází je obsazeno vozy. Vozy, které zde stojí delší dobu a nikdo s nimi nemanipuluje, a daném parkovišti bude vyhrazena maximální doba stání a vozidla, jenž tuto dobu poruší, budou odtažena. Pro toto parkoviště bude na webových stránkách obce speciální formulář, který pokud vyplníte, budete zapsáni a vaše vozidlo nebude odtaženo, pokud nepřekročíte maximální dobu stání. Zároveň mám v plánu zařídit v obci veřejné garáže, ve kterých budete moci parkovat své vozidla.

Pokus o zmenšení počtu nehod na území silnice 25/B - Toto místo většina z Vás zná, a většina ví, jak je toto místo nebezpečné pokud řidič jede vysokou rychlostí, na posledním zasedání se schválila výstavba kruhového objezdu na tomto rizikovém úseku, jedná se přesněji o kopec přímo nad Blueberry, viz. foto č.1, tento kruhový objezd bude mít za následek zmenšení rychlosti projíždějících vozidel a tím pádem zmenšení rizika dopravních nehod. <MOMENTÁLNĚ V ŘEŠENÍ>



Taktéž součástí mého volebního období byl návrh zákona 55/2021 o činnosti Vězeňské služby (dále jen DOCAR), která konečně upřesnila pravomoce DOCARu a práva vězňů, držených ve věznici. Zákon byl dne 11.09.2021 schválen a nyní ho upravuje novela č. 56/2021.

S pozdravem,



 

Sensei

Hráč

27
30.9.2021 16:22

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesielateľ:
Celé meno: Daniel Salazar
Dátum narodenia: 12.7.1993


Vážený súd, drahí spoluobčania a voliči. Rád by som Vám oznámil moju opätovnú kandidatúru na post starostu obce Fort Carson.

Niektorí ma možno poznajú niektorí nie... Predstavím sa znova, moje meno je Daniel Salazar, vyštudoval som právo, bývam v obci Fort Carson a už mám za sebou nejaké skúsení na tejto pozícií. Počas pôsobenia som sa snažil urobiť zmeny k lepšiemu. Spísal som niekoľko vyhlášiek a ešte mám nejaké na pláne, taktiež stále hľadáme zamestnanca do pobočky banky San Andreas u nás v obci. Som teda ochotný a pripravený niesť túto zodpovednosť aj naďalej.

"Nesľubujem nič okrem toho, že urobím všetko čo bude v mojich silách pre Fort Carson!"

 

Za Fort Carson

- JUDr. Daniel Salazar, Ph.D.

Holub

Hráč

45
30.9.2021 23:55, naposledy upraveno 30.9.2021 23:55 uživatelem Holub

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Raymond Brantley
Datum narození - 21.6.1983

Volební obvod: Montgomery, okres Red County


Vážený soude,

chtěl bych oznámit svou kandidaturu do voleb pro volební obvod: Montgomery. Chci svou aktivitou a jednáním v krajském zastupitelstvu přispět k lepšímu životu nejenom obyvatel Montgomery a okresu Red County, ale i obyvatelům státu San Andreas jako takového.


Vážení spoluobčané,

věřím tomu, že mnozí z vás mě již znají. Jsem člověk, který v tomto okresu pracuje a tráví většinu svého času. V první řadě vám chci poděkovat za projevenou důvěru, kterou jste ve mne a mé kolegy vložili v rámci voleb do Kongresu v měsících červenec, srpen a září roku 2021. Do svého posledního volebního období chci vložit svůj čas především do legislativní části funkce Kongresmana.
 Již delší dobu za sebe nechávám mluvit svou práci - rekonstrukce Hlavní třídy v Palomino Creek, vystavění nových parkovacích míst a zlepšení kvality života občanů Palomino Creek a státu San Andreas a také vyhlášky pro obec Dillimore. 
Chci pomoci občanům a podnikatelům v Montgomery vyznačením parkovišť pro vybrané navštěvované podniky a také tím, že se zasadím o vyřešení hlavního problému - problematická jednostopá vozidla sekurity firem, která kolikrát stojí buďto na chodníku, nebo, v tom horším případě, na silnici. A v těchto šlépějích chci jít i pro měsíc říjen roku 2021.
 


Raymond Brantley                                                                  
Kandidát za Montgomery

 

   

1.10.2021 01:12, naposledy upraveno 1.10.2021 11:20 uživatelem Rataj

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na níže uvedených místech.

Celkem máte pět hlasů a můžete je odevzdat těmto kandidátům v jednotlivých obvodech:

Volební obvod Blueberry:
Jakub Andreas
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se v obecním úřadě Blueberry)

Volební obvod Montgomery:
Raymond Brantley

[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na obvodním oddělení Policie San Andreas v Montgomery)

Volební obvod Palomino Creek:
Hieronymus Singh
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas v Palomino Creek)

Volební obvod Dillimore:
[Prázdný hlas] - Nepřihlásil se žádný kandidát
(volí se na čerpací stanici v Dillimore)

Volební obvod Fort Carson:
Raymond O'Conner
Daniel Salazar

(volí se na pobočce národní banky San Andreas ve Fort Carson)


Arnold Cornell, J.D.
předseda vrchního soudu San Andreas.

 

VajkoChlpko

Hráč

57
1.10.2021 14:18, naposledy upraveno 1.10.2021 14:23 uživatelem VajkoChlpko

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odosielateľ: Dušan Badinský 
Dátum narodenia: 12.7.1993


Vážený súd, vážení občania a voliči. Chcel by som vám oznámiť, že sa podieľam o post starostu, mestečka Dillimore.

Moje meno je Dušan Badinský, vyštudoval som stredná odbornú školu agrotechnickú, odbor ochrana osôb a súkromného majetku, s úspešne ukončenou maturitnou skúškou. Pri mojom pôsobení, by som rád chcel uchovať pravdepodobne väčšinu doterajších vyhlášok, keď tak by som zopár upravil alebo pridal. V budúcnosti, by som mal taktiež aj nejaké plány, konkrétne s infraštruktúrou mesta a skvalitniť úroveň života. Som ochotný prebrať všetku zodpovednosť, čo sa týka nášho mestečka Dillimore ! Budem rád za vaše hlasy a hlavne, poďme spraviť z Dillimore, lepšie miesto.


Powered by LeoSight IFS
LT~94

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024