Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za nonrpdriving / bez jakého koliv meho vyjádření...


Flleey

Hráč

1
30.9.2021 15:50

zdravím, pokuď vím tak admin by měl dát prostor se dát vyjádřit od obou stran co se u mého příkladu nestalo, ban jsem dostal za nonrpdriving, při sjetí z kopce u elektrozavodu kde NENÍ ani jeden dhrbol tudíž by podvozek vozidla vydržel, nasledně jsem jel zpátky po TÉMĚŘ rovné trávě a za tohle jsem dostal ban bez mojeho vyjádření.

StenSk

Hráč

5
30.9.2021 18:15

Ahoj, niesom admin ale hodim nazor

Takže to že ti nikdo nedal priestor je z dovodu že si zrejme nešiel po ceste ale po TRAVE ako si to tam sam uviedol tak podla toho si myslim že UB by si dostat nemal, z dovodu že NONRP a ked si šiel po tej trave rovnej ako si to tam uviedol tak zrejme bolo niečo zle, ak si mysliš že v IRL auta behaju po rovnej tráve tak tym padom by auta asi behali skvor po trave ako po dialnici ako toto ti nikto neberie tvoj nazor ale troška sa možeš aj nad tým zamysliet A-T by ti len tak zo srandy ban nedal takže zrejme niečo zle si spravel a spravel si akurat ten NONRPDRIVING takže ja si myslim že by si ten UB nemal dostat sice som to nevidel ale dokažem si to predstavit to že ideš po trave rovnej no..

 

 

 

 

 

StenSk

izerman

Hráč

15
30.9.2021 18:55, naposledy upraveno 30.9.2021 21:45 uživatelem izerman

Já si myslím že jestliže jsi nejel do kopce ale po rovině nebo přímo i z malého kopečka po trávě a udržoval jsi pomalou rychlost, protože v realitě pro auto není problem a ani pro kamion jet po trávě tak si myslím že k porušení RP drivingu nedošlo. Jsou i kamiony co například vjedou na pole, když odvážejí od kombajnu zrno sice nejezdí přímo po poli zajedou někam na začátek a do toho návěsu to nasypají přes takovou vlečku co maj za traktorem ale i tak jezdí tam buď na začátku pole, nebo v nějakých polních cestách na nějakých který nejsou přímo obtížné kde není bláto a tak ale to tu rozepisovat nebudu jen dávám příklad že nevidím problem v tom že by někdo jel kamionem po trávníku protože by to normálně mohl dát. O tom že ta Scania by IRL dala 150km/h a ve hře jede jen 90km/h o tom se vůbec bavit nebudeme jestli je tady něco non RP na kamionu ohlédně jízdy tak maximálně tak ta rychlost :D :D. Já kdybych byl Administrátor a dal ti ban za to že jsi podle tvých slov: "při sjetí z kopce u elektrozavodu kde NENÍ ani jeden dhrbol tudíž by podvozek vozidla vydržel, nasledně jsem jel zpátky po TÉMĚŘ rovné trávě" tak bych si asi zaklepal na hlavičku, pokud si to teda nedrandil na 90+km/h ale třeba tak 40km/h.

Děkuju všem za názory pod tento můj komentář. :) :) :)

 

                                                                                                                                       Enemy LeoSightu: Izerman :* 

Flleey

Hráč

1
1.10.2021 14:15

ahoj StenSK, není potřeba se zámýšlet, a abych odpověděl, že lidi jen tak nejezdí po travě tak se pleteš mám vlastní zkušenosti.

 

1.10.2021 23:20, odstraněno 1.10.2021 23:20 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~34