Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

prosím o odstranění banu


IceCube

Hráč

1
2.10.2021 22:13

dobrý den prosím o odstranění banu ban jsem dostal za nerespektovaní pravidel což bych chtel změnit k lepšímu 

ban jsem dostal před 6 mesíci a chtěl bych znovu hrat tentokrat se řídit paravydli servru předem děkuji

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní témata jsou zakázána
4.10.2021 23:49

Ahoj @IceCube,

tebe si moc dobře pamatuju. Dělal jsi na serveru neskutečný nepořádek i přes to, že jsi byl opakovaně zaučen. Zkus se v žádosti (nebo v dalším komentáři) trochu více rozepsat. Chtěl bych od tebe, abys žádosti věnoval trochu času a snahy. Musíš si uvědomit, že další permaban by mohl být už tvým posledním, což nikdo nechce. Proto bych od tebe rád viděl snahu, abych si řekl, že tě na server můžu pustit a nebudu zásadně riskovat to, že za týden nebo dva budeš mít znovu permu.

IceCube

Hráč

1
11.11.2021 21:27

dobrý den vím že svím chovaním ve hře jsem nedodržoval pravidla které vaš servr požaduje nic méně pravidla jsem si pečlivě přečetl a chtel bych znovu hrat na vašem servru a začít od znovu a tentokrat se řídit pravidly takže kdybych mohl dostat jestě jednu sanci byl bych moc rad protože se mi tento servr moc líbyl a tentzokrat bych se uz opravdu řídil pravidly děkuji a přeji krasný zbytek dne .

 

21.11.2021 23:33

@IceCube,

v hře jsi dělal skutečně nepořádek. Proto tě prosím, přečti si pozorně pravidla (klik zde). Dále tě můžu odkázat na naše ochotné helpery, kteří s tebou v případě tvého zájmu znovu projdou pravidla. Jestli je někdo z HT online zjistíš ve hře po zadání /admins, o zaučení můžeš požádat v /hc, event. v reportu či na Discordu v roomce help, prosím však, neoznačuj roli @help - nejde o prioritní problém. Pokud se rozhodneš nevyužít nabídky zaučení, je to na tobě, nevadí mi to. Byl bych ale rád, kdyby ses poučil z prvního permanentního banu, ten ti nyní ruším a v případě, že budeš znovu opakovaně porušovat pravidla, dostaneš druhou permu, kterou už ti dost možná nezruším. Pamatuj na to.

Unban ti ve hře bude udělen, právě o něj žádám kolegy.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024