Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o Svadbu


Drelamond

Hráč

9
3.10.2021 20:05

Podatel: Nataly Red

Věc: Žiadosť o svadbu s osobou Pepa Zyxel

Odůvodnění: Milý súd, chcela by som vás požiadať o svadbu s mojím budúcim mužom Pepom Zyxelom. Poznám se s ním už dlhú dobu , klaplo nám to tak sem momentálne spolu a žijeme spolu.

Záměr: Oženená a mať zmenené meno na Nataly Zyxel.

Přílohy: [Fotka] Na prste prsteň od Pepa Zyxela ktorý ju požiadal o ruku.

4.10.2021 00:38

Adresát: Nataly Red
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Red,
děkujeme za zaslání podnětu.

Jako vrchní soud pro Vás svatbu zařídit nemůžeme. Zařízení svatebního obřadu, hostiny a záležitostí okolo toho je věc Vaše. Ovšem dle §2.2 zákona 27/2021 (Zákon o matrikách, jménu a příjmení a dědickém právu) u Vašeho svatebního obřadu musí být místostarosta, starosta, či zaměstnanec vrchního soudu, aby potvrdil, že snoubenci vstoupili do manželského svazku dobrovolně a stvrdili manželství podpisem do matriční knihy.

Doporučujeme, abyste kontaktovala prvně pokud možno starosti, či místostarostu kterékoliv obce a s ním si domluvila průběh daného obřadu. V případě, že se Vám nepodaří zkontaktovat nikoho z uvedených, pokuste se sehnat zaměstnance vrchního soudu.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~49