Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozsudku "[S-226] ZSP - Vladislav Wimmer"


5.10.2021 20:03

Podatel: Vladislav Wimmer

Věc: Odvolání vůči rozsudku "[S-226] ZSP - Vladislav Wimmer"


Odůvodnění: 

Vážený soude San Andreas,
Tímto dokumentem, bych se rád odvolal vůči vydanému rozsudku - "[S-226] ZSP - Vladislav Wimmer".
Začněme u důvodu, proč se chci odvolat. Odpověď je jednoduchá. Plně nesouhlasím s délkou trestu (tj. doživotí), dále nesouhlasím s obviněními. Všechny obvinění, byly ze mně vytlačeny pomocí psychického nátlaku, ze strany kriminálky. Kriminální služba, se při mém výslechu, chovala neadekvátně. Tlačili na mne psychicky.. ten nátlak se nedal vydržet, tak jsem se raději přiznal, abych nemusel takhle trpět. Při výslechu, jsem se pokoušel i dokonce zabít.. což dosvědčí i záznam z kamer u výslechu. Proč jsem se chtěl zabít? jak jsem psal, ten nátlak se nedal vydržet..

Avšak, jedno si dám za pravdu. Plně souhlasím s obviněním -  1x Zavlečení a únos (§13 zk. 14/2020), Těžká újma na zdraví (§8 zk. 14/2020). Ano.. unesl jsem jednu osobu a to byl člen Kriminálky, který mě měl na výslechu, ale s dalšími obviněními nemám nic společného. 

Rád bych požádal o soud, ve kterém by se rozhodlo o novém rozsudku. 
Přeji krásný zbytek dne,
- Wimmer


Záměr: Zkrácení trestu, či zrušení trestu.

Přílohy: ****


Powered by LeoSight IFS
LT~20