Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Pecanek

Pecanek

Hráč

16
31.3.2020 14:28

Přezdívka: Pecanek

Věk: 15

Zkušenosti: Začínal sem na jednom SAMP serveru, kde jsem byl první Redaktor, takže mám dobré zkušenosti se psaním novinek, událostí a všeho dalšího, poté jsem se dostal na Eventera, což mě strašně bavilo. Pak jsem se začal do podrobna učit pravidla a všechny příkazy, a chtěl jsem se příhlásit na post Helper ale v té době, mi ještě bohužel nebylo 15 tak mě tam nevzali. Jiné zkušenosti: Dělám hudbu, málo grafiku, dělával sem mapping a umím dobře s Handling Editorem.

Komunikační dovednosti: Moje komunikační dovednosti jsou podlě mě dobré. Dokážu mluvit s hráčema a řešit jejich problémy. Mikrofon mám dobrý

Mám čas: Času mám dost, obvzlášt v karanténě. Aktuálně v karanténě jsem na PC skoro pořád. Jsem tu od oběda do noci, pokud teda nejsem někde venku.

Další informace o mně:

Jmenuju se Petr, žiju ve Zlínském kraji v malém městečku Valašské Klobouky. Velice mě baví, když můžu pomáhat hráčům a rád jim vysvětlím, co potřebují vědět. Na LeoSightu jsem sice jenom chvíli, ale dost jsem si to tu oblíbil, je zde dobrá komunita i Admin Team. Co se týče GTA San Andreas, to hraju fakt od mala, kde mi to bratři ukázali a já si to oblíbil. Co se týče MTA RolePlaye, tak ten hraju už tak 2,5 roku, a mám tolik zkušeností a pravidla už umím skoro nazpamět :D Doufám, že budu moct pomáhat v dalším vývoji LeoSightu a doufám, že hráči se mnou budou spokojení. Zároveň přeji hodně štěstí všem ostatním, co se přihlašují.

5.4.2020 02:16

@Pecanek Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor na pozici Helper.